Arkiv: Januar 2019

 • 21.01.2019

  januar

  1/ Aiayu Brigida strik i smuk ny farve HER 2/ Moshi Moshi Mind Yogamåtte HER 3/ Prikket håndklæde fra Moshi Moshi Mind HER 4/ Økologisk te fra Cocoon Tea Artisans HER 5/ Makeup taske fra Ellies and Ivy HER 6/ Ballon vase fra Louise Roe HER 7/ Smuk badedragt fra Moshi Moshi Mind HER 8/ Lækkert skab fra Muubs HER 9/ Lækre og prisvenlige velourpuder fra Bungalow HER 10/ Musthave Shangies HER 11/Praktisk foldekasse fra Aykasa HER 12/ Vitamin boost serum fra Ecooking HER 13/ Soyavoks duftlys fra Paia Copenhagen HER 14/ Kalkmaling fra Kalklitir HER 15/ Ny duft fra Humdakin HER 16/ Lækker rummelig taske fra Stolbjerg Copenhagen HER 

   

  Først og fremmest - rigtig godt nytår!

  Vi håber at I har fået en dejlig start på 2019 - der er altid noget særligt ved at starte på et helt nyt år. Et friskt kapitel med blanke sider der bare skal fyldes ud henover de næste 12 måneder.

  Vi er allerede over halvvejs i januar måned, og hold nu op hvor er det bare rigtigt januarvejr lige efter bogen... Gråt, kedeligt og vådt - og enormt blæsende tillige. Og selvom snevejr som vi netop har fået i dag ofte er irriterende på denne tid af året, når det nu ikke kom i december som ønsket - så ville det alligevel være dejligt hvis det trods alt blev liggende, så man kunne bygge snemænd og kælke med ungerne...
  MEN intet er jo som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget, og når det vejret er trist udenfor, findes der ikke noget bedre, end at gå igang med en masse nye idéer samt hyggelige og praktiske indendørsprojekter.

  Og det er lige, hvad vi har sat os for i januar. Oprydning i ren Marie Kondo stil - har du set det på Netflix?

  Vi skal rydde op, sortere og organisere, så der kommer luft, struktur og plads, og der er kasserne fra Aykasa som skabt til det formål! Camilla skal f.eks. lave nyt værelse til drengene, og der er kasserne perfekte til både legetøj og bøger.

  Vi drømmer om være bedre til at prioritere selvomsorg og luksus i hverdagen. Øve os i at lave yoga derhjemme i stuen. Være bedre til at lave hjemmespa på badeværelset engang i mellem, eller måske tage en tur i spa med en veninde en helt almindelig hverdagsaften og få fornyet energi. Her er de nye badedragter fra Moshi Moshi Mind i øvrigt oplagte.

  I januar higer vi efter forår, og lysten til at få et friskt pust ind i indretningen er stor. Vi elsker selv at købe friske blomster, skifte en sofapude ud (tjek lige de fine fra Bungalow) eller lægge et nyt magasin på sofabordet - små ting, der ikke koster alverden, men som gør en kæmpe forskel.

  Vi deler nogle af de ting, der vil glæde os i januar måned herover på collagen. Store som små. Drømme kan man jo altid.

  Må I få den dejligste januar <3