Arkiv: Juni 2019

 • 18.06.2019

  juni

  1 Top i økologisk bomuld / 2 Lækker strandtaske / 3 Bestseller t-shirt / 4 Parfumefri deo / 5 Krystal champagneglas / 6 Stribet Aiayu nederdel / 7 Smuk Kokoon kjole / 8 Lækre shorts / 9 Nettet der rummer det hele (flere farver) / 10 Shangies / 11 Koralvenlig solcreme / 12 Stribet vaflet øko badekåbe / 13Lækker cardigan / 14 Florlet sommerkjole / 15 Cykelshorts til under kjoler / 16 Luksus håndklæde / 17Let to-go håndklæde til tasken / 18 Badedragt (også sød som top) / 19 Lækker mousserende te / 20 Fine smykkeskrin 

  Vi er allerede over halvejs i juni måned - tiden flyver bare derud af! Kender I det?

  Juni har opført sig pænt den sidste uges tid med en masse dejlig solskin, og regn til haven om natten - lad os krydse fingre for at det forsætter... Det ville være den perfekte kombi :)

  Og fordi vi allerede er godt inde i juni måned, betyder det også at alle de mange dejlige helligdage i løbet af foråret er slut for nu, og i stedet kan vi se frem til snart at tage hul på sommerferien. Har I nogle spændende planer i år? Vi skal selv til solskinsøen hvor vi har sommerhus. Vi ELSKER at komme over til Bornholm hvor solen (for det meste) altid skinner, hvor isene er større, naturen smukkere og den mentale ro en helt anden. Store som små - så stortrives vi alle på klippeøen.

  Med i kufferten skal helt sikkert nogle af tingene på collagen herover. Den koralvenlige solcreme, som I kunne læse om i sidste uge, er fast inventar på hylden både i sommerhuset og derhjemme, ligesom de økologiske t-shirt fra Levete Room er blevet et must. Lækker kvalitet, god pasform og ikke mindst en rigtig god pris. Varm anbefaling herfra - og de fås både med rund sam v-hals, og i en model uden ærmer - i et væld af smukke farver!

  Vi synes selv, at vi har de dejligste musthaves til din sommer i butikken netop nu. Florlette kjoler, Shangies, strandtasker, badekåber, lækkert til ganen, hudpleje og naturligvis et væld af lækre og luxuriøse gaver til de fester du måtte skulle til i løbet af de næste par måneder.

  Rigtig god juni måned (eller resterne der er tilbage af den) - og dejlig midsommer til dig  og din familie den kommende weekend

  Solhilsner Camilla og Helle

 • 13.06.2019

  rudolph care

  Sommeren er officielt over os, og det er højsæson for hyggelige strandture samt sommerferier sydpå, hvor vi stornyder at hoppe i bølgen blå i det klare smukke vand, som vi har længtes efter hele vinteren.

  MEN vidste du, at den solcreme vi smører os ind i, påvirker det havvand, vi svømmer rundt i verden over?

  Det er nok de færreste, der har skænket det en tanke, da formålet med solcreme netop er at beskytte. 

Verdens koralrev lider, og problemet stammer i høj grad fra solprodukter, som vi mennesker smører os ind i. Mange solprodukter indeholder solfiltrene Benzophenone-3 og Ethylhexyl Methoxycinnamate, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende - og nyere studier viser, at netop de to solfiltre ændrer koralers DNA og forårsager hormonforstyrrelser, som får unge koraller til at dø.
 Og udover at sætte havets og korallernes ve og vel på spil, så er solfiltrene også usunde for dig.
  rudolph-care-sep-2018132029

  Vi har solcremen, der både bekytter dig og koralrevene.

  Med solcreme fra Rudolph Care beskytter du nemlig både din hud mod solens farlige stråler samt koralrevene i havene verden rundt. Og derfor elsker vi Rudolph Care hos Cahetu.

  Solcremen fra Rudolph Care går hverken på kompromis med menneskets eller naturens sundhed, og derfor har de mistænkte hormonforstyrrende solfiltre aldrig været på ingredienslisten. Det er vigtigt at beskytte sig mod solens farlige stråler - du skal bare bruge den rigtige solcreme.

  Rudolph Care anvender kun den gode kemi i Rudolph Sun og Rudolph Sun Kids og bruger forskellige kombinationer af solfiltre alt efter, hvilken solfaktor som ønskes. Solfiltre, som alle lever op til EU's anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse.Skærmbillede 2019-06-13 kl. 15.24.09

  Solcremen fra Rudolph Care er naturligvis Svanemærket, og netop Svanemærket har i mange år forbudt netop de to solfiltre, og derfor kan du kan med sikkerhed og god samvittighed tage dine Rudolph Care solcremer med til sydens sol til sommer.

  Køb din solcreme lige her, og gå sommeren i møde med god samvittighed.

  Sommerhilsner fra os ♡