18.06.2019

juni

1 Top i økologisk bomuld / 2 Lækker strandtaske / 3 Bestseller t-shirt / 4 Parfumefri deo / 5 Krystal champagneglas / 6 Stribet Aiayu nederdel / 7 Smuk Kokoon kjole / 8 Lækre shorts / 9 Nettet der rummer det hele (flere farver) / 10 Shangies / 11 Koralvenlig solcreme / 12 Stribet vaflet øko badekåbe / 13Lækker cardigan / 14 Florlet sommerkjole / 15 Cykelshorts til under kjoler / 16 Luksus håndklæde / 17Let to-go håndklæde til tasken / 18 Badedragt (også sød som top) / 19 Lækker mousserende te / 20 Fine smykkeskrin 

Vi er allerede over halvejs i juni måned - tiden flyver bare derud af! Kender I det?

Juni har opført sig pænt den sidste uges tid med en masse dejlig solskin, og regn til haven om natten - lad os krydse fingre for at det forsætter... Det ville være den perfekte kombi :)

Og fordi vi allerede er godt inde i juni måned, betyder det også at alle de mange dejlige helligdage i løbet af foråret er slut for nu, og i stedet kan vi se frem til snart at tage hul på sommerferien. Har I nogle spændende planer i år? Vi skal selv til solskinsøen hvor vi har sommerhus. Vi ELSKER at komme over til Bornholm hvor solen (for det meste) altid skinner, hvor isene er større, naturen smukkere og den mentale ro en helt anden. Store som små - så stortrives vi alle på klippeøen.

Med i kufferten skal helt sikkert nogle af tingene på collagen herover. Den koralvenlige solcreme, som I kunne læse om i sidste uge, er fast inventar på hylden både i sommerhuset og derhjemme, ligesom de økologiske t-shirt fra Levete Room er blevet et must. Lækker kvalitet, god pasform og ikke mindst en rigtig god pris. Varm anbefaling herfra - og de fås både med rund sam v-hals, og i en model uden ærmer - i et væld af smukke farver!

Vi synes selv, at vi har de dejligste musthaves til din sommer i butikken netop nu. Florlette kjoler, Shangies, strandtasker, badekåber, lækkert til ganen, hudpleje og naturligvis et væld af lækre og luxuriøse gaver til de fester du måtte skulle til i løbet af de næste par måneder.

Rigtig god juni måned (eller resterne der er tilbage af den) - og dejlig midsommer til dig  og din familie den kommende weekend

Solhilsner Camilla og Helle

Kommentarer