24.07.2019

 

IMG_7244_HIGHKodanska - fineste glas og karaffler

Vi er faldet pladask for de meget smukke mundblæste glas i fine farver fra danske Kodanska - de passer perfekt ind i Cahetus ånd.

Brug glassene på middagsbordet eller med en blomst i på et smukt opdækket bord. Det ser lækkert ud at mikse de forskellige farver og varianter - skab dit helt eget personlige udtryk.

I serien findes også en fin karaffel, der udover sin oprindelige funktion, også kan bruges som vase med enkelte blomster og grene eller som et stykke glaskunst i et smukt stilleben.IMG_7268_HIGHVidste du at...
Kodanska betyder Københavnsgade på tjekkisk og er gaden i Prag, hvor Marie og hendes familie tidligere har boet, hvilket også betyder, at det er farverige Prag, der inspirerer Marie - ejeren af Kodanska. Og kombineret med den mere simple og nordiske stil, har Marie skabt Kodanska, som skaber design til boligen med fokus på kvalitet og æstetik.

C7A6620_Purple_Yellow_HIGHIMG_7523_HIGHDu finder Kodanska her i webshoppen

 

Kommentarer