Arkiv: Oktober 2019

 • 29.10.2019

  Simple Goods - Bæredygtig & Miljøvenlig Rengøring

  009_SimpleGoods_Lifestyle_2019_s

   

  Byd velkommen til Simple Goods!
  Et nyt dansk brand bestående af virkelig fine samt meget lækre, miljøvenlige og bæredygtige rengøringsmidler. Og så de er effektive - helt uden kemi!

  Produkterne indeholder udelukkende milde, naturlige og plantebaserede ingredienser samt 100% naturlige og økologiske æteriske olier. Rengøringsmidlerne er ydermere tilsat probiotika, der er aktive, gode bakterier - bakterier der fortsætter med at gøre rent, selv efter du er færdig. Bakterierne ligger nemlig på overfladen i 3 dage og arbejder videre.

  Med Simple Goods kan du gøre rent med ansvarlighed og kærlighed og være sikker på, at alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelig.

  Ydermere er emballagen lavet med tanke på miljøet, og er udviklet med en strategi om at reducere brugen af ny-produceret plast (fremstillet af olie og gas), reducere unødvendig transport af vand samt opfordre til både at affaldssortere og genbruge plastik flasker.
  Og det er vi vilde med!

  Det lyder næsten for godt til at være sandt ik’?
  Men det er det ikke. Vi er vilde med produkterne, og håber du bliver det samme.

  027_SimpleGoods_Lifestyle_2019_s

  Emballage - med tanke på miljøet

  Mon ikke vi alle gerne vil mindske brugen af plastik?
  Det er i hvertfald noget, vi tænker meget over, og derfor er vi også glade for Simple Goods' emballage koncept. Det er nemlig udviklet med en strategi om at reducere brugen af ny-produceret plast (fremstillet af olie og gas), reducere unødvendig transport af vand samt opfordre til både at affaldssortere og genbruge plastik flasker.

  Alle Simple Goods’ PET flasker er fremstillet af 100 % PCR (genbrugt plastik). PCR har et cirka 70% lavere kulstof aftryk, end hvis vi anvender ny-produceret plastik. Alle Simple Goods’ HDPE flasker er fremstillet aF 100 % Bio Polymer (bio plastic). Bio polymer er produceret af CO2 neutrale kilder til organisk biomasse såsom sukkerrør, halm og korn. Til forskel fra olie er biomasse en vedvarende ressource.

  Ydermere sikrer Simple Goods' unikke refill-system, at deres spray flasker kan genanvendes igen og igen, ligesom det også sikrer, at vi reducerer unødvendig transport af vand.

  025_SimpleGoods_Lifestyle_2019_s 005_SimpleGoods_Lifestyle_2019_s 026_SimpleGoods_Lifestyle_2019_s

  Probiotika - rengør med sund micro flora

  Hvorfor rengøre med skadelig kemi, når vi i stedet for kan rengøre med naturen selv?

  Glem sloganet: ”Vi slår 99,9 % af alle bakterier ihjel” for med Simple Goods: “Rengør vi uden skadelig kemi” på samme måde, som naturen har gjort det i tusinder af år. Når man gør rent med Simple Goods produkter opretholdes der en sund Micro Flora i hjemmet og vores “gode” bakterier er aktive i over 3 dage på overfladen og fortsætter således med at gøre rent – selv efter du er færdig.

  I stedet for at tilføre skadelig kemi til deres rengøringsprodukter, benytter Simple Goods udelukkende økologiske og naturlige ingredienser og tilfører aktive, gode bakterier kaldet Probiotika. Disse findes allerede ude i naturen. De fungerer stort set på samme måde, som Probiotika fungerer i din krop.

  Smart ik'?

  012_SimpleGoods_Lifestyle_2019_s 018_SimpleGoods_Lifestyle_2019_s 003_SimpleGoods_Lifestyle_2019_s