Paia Copenhagen

Dansk design når det er bedst 

Paia Copenhagen er et dansk designmærke, der blev grundlagt i 2017. Paia Copenhagen tror på det bedre alternativ og nye muligheder. Inspireret af interiør trends fra hele verden, har Paia Copenhagen designet en række smukke lys med et lækkert nordisk touch, som passer smukt ind i alle hjem.  

Paia Copenhagens sortiment af lys er kærligt designet til at pynte i dit hjem og fylde dit sind med øjeblikke af rare følelser. Den enkle handling at tænde et lys, dets bløde flimmer og smukke glød, er med til at berolige sindet og skabe en øjeblikkelig følelse af varme og velvære. 

Et bedre alternativ

Paia Copenhagen lys er et resultat af en lidenskabelig vision om at skabe lys, der genererer den lavest mulige mængde sod og dermed har den mindst negative effekt på indeklimaet. På den måde kan vi alle skabe en varm og hyggelig atmosfære med god samvittighed. Sagt helt enkelt er ønsket at skabe lys, der er mere bæredygtige på alle niveauer end de traditionelle stearinlys.

Et brand i rivende udvikling

Paia Copenhagen er på en spændende vækstrejse, hvor det i høj grad gælder om at være nytænkende og kreativ i sin tilgang til at skabe og udvide sortimentet af bæredygtige lys. I løbet af de seneste to år er kollektionen af Paia Copenhagen lys fordoblet ved udviklingen af flere nye produkter til sortimentet. 

I dag består Paia Copenhagen kollektionen af hele seks forskellige varianter. Det klassiske Scented Candle i to størrelser, et Unscented Candle, det skulpturelle Twist Candle og de to seneste skud på stammen, Calendar Light og Tealights. 

En bæredygtig produktion 

Det laveste sodindex og den laveste emission af partikler ses i lys der er fremstillet af paraffin. Paraffin er upcycling af ellers ubrugeligt affald fra olieproduktion. Den rå paraffin renses for olierester ved yderligere forfining. Paia Copenhagen lys er fremstillet af fuldt raffineret og ren paraffin fra europæiske leverandører, som har den højeste renhed, for at sikre mindst mulig sodning og vedligeholdelse. Det blyfrie væger i lysene er lavet af 100% oeko-tex bomuld og er også med til at mindske mængden af sod. 

Køber du et Paia Copenhagen lys, køber du et luksuriøst produkt af den ypperste kvalitet, designet med kærlighed og håndlavet i Europa. 

Læg en besked

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres