Plakater

Plakater & Artworks

Der har de seneste år været en stigende trend, hvor man bruger plakater som dekoration til væggene. Grundet den trend, så er det den dag i dag ikke nødvendigvis dyrt at dekorere væggene i dit hjem med kunst. Der findes nemlig så mange smukke artworks og plakater til rimelige penge, som kan bruges til formålet. Et rum kan ændre hele sit udtryk, hvis du blot hænger et par prints op i forskellige rammer og samler dem. Og vigtigst af alt, så kan du skifte plakaterne ud ofte, hvis du bliver træt at det eller ændrer stil. Derudover er det med plakater også super nemt, at skabe personlighed i ens hjem, da man kan vælge lige præcis det motiv, som man mener passer bedst til sit hjem, og på den måde skabe den ønskede stemning. Slutteligt kan en plakat bruges til, at få farve ind i hjemmet, og på den måde skabe mere liv.

Pift de hvide vægge op

I plakatsektionen har vi mange forskellige plakater, som du kan browse igennem, og her er kvantitet ikke sat over kvalitet. Alle plakaterne er af den bedste kvalitet og er tidløse i deres design og udtryk. Du kan hurtigt få dine hvide og anonyme vægge til at stå ud og blive vakt til live med en flot og farverig plakat. Hos Cahetu kan du blandt andet få plakater fra ViSSEVASSE, som er lavet i 180 gram miljøvenlig Mat G-print, som er noget af den bedste slags papir man kan få. Papiret er bestrøget, hvilket betyder at papiret har fået påført en coating, som gør at billede trykket bliver fremhævet. Den matte overflade, som coatingen tilføjer, gør ligeledes at billede ikke reflekteres. Så pift væggene op i dit designrigtige hjem. Udover plakater forhandles også diverse artworks; herunder fotokunst og print. Mangler du noget til at ramme dine flotte billeder ind, har vi også de super fede og rå rammer fra Moebe, som er lavet i pulverlakeret aluminium med plexiglas og en elastik til at hænge rammen op på væggen i.

Fotokunst

Et billede siger mere end 1000 ord - et velkendt og sigende citat, som stemmer godt overens med den smukke fotokunst af Maria Fynsk Norup - dog skal man ej forglemme ordets betydning ligeså, og det er netop billedet og teksten dertil i én forening, der gør Marias kunst til noget helt specielt og eventyrligt. Hos Cahetu er vi vilde med smukke fortryllende billeder, som skaber et unikt udtryk i hjemmet.