Møbler

Fantastisk møbler

Mangler du et møbel, så se vores nøje udvalgte styles igennem. Vi har plukket de flotteste styles til dit hjem - både indendørs og udendørs møbler. Vi forhandler fantastiske Trimm Copenhagen - brug dem i haven eller hæng det praktiske skrivebordet på kontoret. Benyt de funktionelle skohylder fra Tica Copenhagen i entréen og indret stuen med de rå styles fra Muubs.

Siddemøbler

Hvad end du mangler indendørs eller udendørs møbler, så er du havnet rigtigt. Hos Cahetu har vi udvalgt de lækreste udemøbler fra Trimm Copenhagen, som tåler at stå ude året rundt, selv i regn, slud og blæst. Og ikke nok med den fantastiske funktionalitet, så er de også smukke at se på. I serierne finder du både stole, bænke, puffer og liggestole - fantastisk, siger vi bare. Ydermere forhandler vi de smukkeste træstole og -bænke fra Muubs, så fine i hjemmet. Skab den perfekte oase med det flotte loungesæt eller placer en af de naturlige rå bænke i køkkenet. Vi drømmer ligeledes, om de smukke hængestole - hæng dem enten indendørs eller udendørs.

Borde

Smukke naturlige træborde fra Muubs i rustikt udseende. De lækre teak træborde er et musthave i hjemmet, hvor de vil skabe et unikt udtryk. Brug spisebordene som et smukt blikfang i spisestuen og skab en naturlig stemning indenfor - det ideelle spisebord til dit hjem. Lad de mindre borde pynte på terrassen eller brug dem eksempelvis som natborde ved siden af sengen til briller og smykker. Lad de rå skulpturelle sofaborde pynte i stuen, de er både funktionelle og kan dekoreres smukt med vaser og blomster.

Opbevaring

Opbevaring i hjemmet er et musthave, hvad enten det er lækre kurve fra Muubs, plantekasser fra Ferm Living eller de funktionelle flowerpots fra Trimm Copenhagen. Vores kurve i vandhyacint flet er perfekte til opbevaring. Kurvene er geniale til opmagasinering af vanter og tørklæder i entreen, til håndklæder og toiletruller på badeværelset, til legetøj på børneværelset, til planter i stuen eller til brænde. Og så er de bare flotte, at have stående.