Håndklæder

Når kvalitet og design går hånd i hånd

Håndklæder er noget de fleste af os bruger i vores hverdag. Derfor synes vi også, at det er ekstra vigtigt, at de er af høj kvalitet og at de er lavet af ordentligt og lækkert bomuld. Her på shoppen har vi både håndklæder som er lavet af almindelig bomuld, men også håndklæder som er lavet af 100 % GOTS certificeret økologisk bomuld. Fælles for alle vores håndklæde er dog den høje og lækre kvalitet. Derfor er vi også rigtig glade for de skønne håndklæder fra The Organic Company.

Håndklæder - bløde og behagelige

Findes der noget bedre end at pakke sig ind i et blødt, lækkert håndklæde efter et varmt bad? Nej vel. Vi har udvalgt en serie skønne håndklæder i høj kvalitets bomuld, der sørger for, at du ikke skal stå og fryse efter et endt bad. Tag et kig på det store udvalg og find en farve, der passer lige netop hjem til dig. Vi har håndklæder i alle størrelse - lige fra store badelagner, til praktiske håndklæder og mindre håndklæder til hænderne.

Nem makeover med håndklæder

Hos Cahetu har vi et stort udvalg håndklæder i mange forskellige farver, mønstre og størrelser. Og håndklæder kan have en stor effekt på badeværelsets udseende. Trænger dit badeværelse til en makeover, så er håndklæder et rigtig godt sted at starte. Det er nemlig let og hurtigt, at friske indretningen op med lidt nye farver. Den nye farve kunne komme i form af et håndklæde. Man kan eventuelt vælge et matchende badeforhæng, bademåtte eller vasketøjskurv, og på den måde skabe en rød tråd på ens badeværelse.

Økologiske håndklæder

Hos Cahetu går vi meget op i god kvalitet. Og ikke mindst gode forhold for vores producenter. Derfor er vi også meget stolte over at forhandle de økologiske håndklæder fra The Organic Company. Håndklæderne er GOTS certificeret, 100% økologiske og af aller højeste kvalitet. Med de lækre økologiske håndklæder kan du altså tørre dig efter badet med god samvittighed - hver dag.

Luksus håndklæder

Vi vil uden tvivl kalde håndklæderne hos Cahetu for luksus håndklæder. Dette ikke mindst på grund af det luksuriøse design, men bestemt også på grund af den høje kvalitet. Luksus håndklæder holder i mange år og er pæne selv efter mange ganges vask. Og så er de virkelig lækre at kigge på. Håndklæderne fra The Organic Company har eksempelvis mange lækre detaljer, såsom det anderledes og brugbare ophæng.