Puder

Puder for enhver smag

Tit og ofte bliver puder desværre undervurderede, når man tænker indkøb til boligen. Men her på Cahetu er vi af den overbevisning, at puder kan være med til at ændre et helt rums udseende. Putter man en ny og flot pude i sofaen inde i stuen, får man lynhurtigt et helt andet rum, og selve rummets æstetik bliver ændret. Derfor er det vigtigt, at man har de rigtige puder i sit hjem – og derfor har vi et udvalg af de lækreste.

Ændr dit hjem – med puder

Som ovenstående, kan det være med til at ændre udseendet på et rum, når man får nye puder. Derfor finder du her på siden alt fra printpuder til strikpuder i alle tænkelige størrelser og farver - med og uden motiv. Om du har brug for en rektangulær pude i en neutral farve til at dæmpe en farverig stue lidt ned, har vi det – om du har brug for en stor kvadratisk pude, du kan have i ryggen, når du læser videre i din spændende bog, inden du går i seng, har vi det.

Find din favorit

Alle vores puder er nøje udvalgt; ikke kun på designfronten, også på komfortniveauet – der findes ikke noget værre end at sætte sig i en sofa, der mest af alt minder om en stenbænk, når man har haft en lang dag på arbejde. Det kan du være med til at afhjælpe, når du vælger en af vores bløde og flotte puder her på siden. Det er samtidig vigtigt at have in mente, at puder ikke kun er til for komfort – de skal jo også se flotte ud.