Sengetøj

Sov som en drøm i lækkert sengetøj

Åh hvilken luksus at sove i lækkert sengetøj. Hos Cahetu har vi udvalgt det skønneste sengetøj fra Aiayu og Semibasic, som gør din nattesøvn til en drøm. Sengetøjet kommer i mange smukke farver og fås i både 100% bomuld samt hør - så du selv kan vælge hvad de er mest til. Hvis man investerer i lækkert flot sengetøj er det ikke nødvendigt at lægge et sengetæppe på. Men det er flot med et lækkert quiltet sengetæppe fra Aiayu og så et par enkelte pynte puder, hvis man gerne vil skabe ro og orden i soveværelset.

Økologisk Sengetøj

Hos Cahetu går vi rigtig meget op i høj kvalitet - ligesom mange af vores kunder sikkert også gør. Og derfor er vi også rigtig stolte over, at de fleste af vores leverandører laver sengetøj i økologisk bomuld. Økologisk sengetøj er virkelig god samvittighed - og vi synes faktisk, at man sover bedre i det.

Dobbeltdyne sengetøj

Rigtig mange danskere sover i en dobbeltdyne. Og det forstår vi skam godt. Findes der noget hyggeligere, end at dele dyne med den du holder af? Det minder lidt om at sove på hotel i udlandet, hvor man også skal dele dyne med ens sengemakker. Hos Cahetu har vi et stort udvalg af dobbeltdyne sengetøj og vi vil mene, at der er noget for enhver smag. Hos Cahetu synes vi, at lækkert sengetøj er et must. Vi tilbringer trods alt en temmelig stor del af vores liv i sengen – så hvorfor ikke gøre det med stil?