Børn

Børneværelset kan gøres til en leg

Det skal jo ikke altid handle om dit hjems fine udsmykning, og om mere ordinære ting som kurve, skåle og tilbehør til huset. Også om børnene. Derfor har vi et bredt udvalg af alt fra håndklæder, tæpper og sengetøj til legetøj og plakater. Børn skal have det godt – gerne i lækre omgivelser.

 

Farverigt børneværelse

Børneværelser skal ikke være anonyme og kedelige. Hvis væggene er (for) hvide, har vi en masse sjove og farverige plakater fra blandt andet No17 og Seventy Tree. Udover plakater, har vi store wallstickers, der kan være med til at gøre børneværelset til et univers helt for sig selv. Farver og flotte motiver er noget af det, der er i centrum, når det kommer til vores børnetilbehør. Det ses både på plakaterne og vores wallstickers, men også i vores store sektion af puder og sengetøj

 

Blødt og flot

De puder som vi sælger på Cahetu, har vi valgt specielt til børn. Mor og far må gerne være med til at bestemme, hvordan der skal se ud på et børneværelse, men med store motiver af dyr – og endda nogle puder formet som dyr – gør det det ikke kedeligt for dine børn, når der kommer bløde pakker med posten.
Heldigvis for dig, der på udkig efter hagesmækker og legetøj, stopper vi ikke med puder og vægudsmykning.