Lamper

Xala - Lilly LED Lampe
559,00
799,00 DKK
30%
Se mere Køb
Se mere Køb
Ferm Living House Lampe - lyseblå
299,97
499,95 DKK
40%
Se mere Køb

Lamper til børneværelset

Det er vigtigt, at der er lyst på et børneværelse, så det virker velkommende og langt fra fremmet for dine børn. Det kan vi være med til at hjælpe dig med. Du finder alt det, du har brug for af belysning til børneværelset her. Vi har både hyggelige og børnevenlige lamper og mere praktiske løsninger. Alt sammen med specielt henblik på børn. 

Stilsikkert og sjovt

Vi er bevidste om, hvilke varer, vi gerne vil have på vores hjemmeside. Men design og stilsikkerhed behøver ikke være sort og hvidt. Vi er ikke kun kvalitetsbevidste om vores lamper til børn – de skal også være sjove. Derfor har vi et stort sortiment af flot udformede børnelamper, der lyser værelset op og skaber en hyggelig stemning.

Bambi og biler

Nogle af vores børnelamper har motiv efter dyr, fordi de ikke bare skal være tidsløse –  men også sjove. Det er ikke lamper til dit værelse – tværtimod. Det er lamper til børneværelset. Vi har både lamper med motiv af biler, huse, hjorte og andre dyr. Er det helt små børn, der har erobret børneværelset, har vi også flotte lamper, som er universalt pæne, for eksempel luftballonen fra Cam Cam, som både er sød og utrolig smuk eller den populære Miffy lampe, som spreder det hyggeligste lys. Du finder det hele i denne sektion; og det er altså, om du har små eller store børn, eller om du er til dyrelamper eller designerlamper. Vi har det hele og lidt til.