Sengetøj

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Cam Cam - Juniorsengetøj - Swan
335,30
479,00 DKK
30%
Se mere Køb

Babysengetøj og juniorsengetøj

Hvilken luksus er det ikke at sove i lækkert sengetøj, og hvorfor skulle de mindste familiemedlemmer ikke have samme glæde? Vi elsker at forkæle de små, og blødt sengetøj i de bedste materialer, er en af de fineste måder at gøe det på. Hos Cahetu har vi sammensat et stort udvalg af lækkert sengetøj til de små - hvor kvaliteten er i fokus.

Ferm Living til de mindste

Ferm Living leverer år efter år en af landets sødeste børnekollektioner, og sengetøjet skuffer aldrig. Sengetøjet kommer i de skønneste pasteller og med barnlige mønstre, som med garanti vil vække stor glæde hos de små poder. Hvilken dreng ville ikke elske sit eget sengetøj med robotter?Sengetøjet fra Ferm Living er lavet af 100% økologisk bomuld og dynen lukkes med lynlås. Sengetøjet er pakket i et sødt lille stofnet i matchende mønster - perfekt til at opbevare legetøj eller andre småting.

Fine mønste hos Konges Sløjd

Forstil dig hvor skønt det må være et blive puttet i en varm og blød rede. Med babyreden fra Kongens Sløjd kan du altid putte den lille i den tryggeste rede i økologisk bomuld. Reden er ideel på både gulv og i barnevognen, men kan også skabe ekstra tryghed i sengen. Med Konges Sløjd har du også mulighed for at redde den fineste seng med økologiske sengesæt og sengerande. Ikke nok med at produkterne er af den skønneste kvalitet, de har også trykt de sødeste små mønstre med blandt andet strandskaller, små isvafler og søde luftballoner. 

Sengetøj til de mindste familiemedlemmer fra Cam Cam

Hos os finder du et stort udvalg af sengetøj fra danske Cam Cam til både de mindste og de lidt større børn. Sengetøjet er alt hundrede procent GOTS-certificeret, hvilket betyder at det er femstillet af de blødeste, økologiske bomuld.  Også til de aller mindste familiemedlemmer finder du de lækre sengesæt fra Cam Cam. Cam Cams sengetøj fås nemlig også som dukkesengetøj, som matcher sengetøjet til både baby og junior. Hvor skønt er det ikke, at dukkerne nu kan sove i sengetøj, som matcher dit barns?

Aiayu - ægte luksus til de små