Aiayu

Nyhed Aiayu Tee Kjole - Soil
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Khadi Viskestykker 2-pak - Tabacco
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Pyjamas Seersucker - Shell
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Cotton Slub Pude 50 x 50 - Water
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Cotton Slub Pude 50 x 50 - Rosewater
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Cotton Slub Pude 50 x 50 - Terracotta
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Gabriel Pude 40 x 60 - Mix Domus
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Raul Pude 50 x 50 - Camel
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Raul Pude 50 x 50 - Herb
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Raul Pude 50 x 50 - Cameo
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Eigil Pude 50 x 50 - Mix Air/Albicant
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Eigil Pude 50 x 50 - Mix Stormy/Air
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Eigil Pude 50 x 50 - Mix Herb/Air
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Fabian Pude 50 x 50 - Mix Albicant/Terracotta
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Kaylan Plaid - Mix Oil/Herb
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Tito Plaid - Stormy
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Tito Plaid - Camel
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Domus - Marlon Tæppe - Mix Domus
Se mere Køb
Se mere Køb
Aiayu Zoe Hue - Titan
766,50
1.095,00 DKK
30%
Se mere Køb
Aiayu - Sne Handsker - Mix Cobalt
766,50
1.095,00 DKK
30%
Se mere Køb
Aiayu - Fnug Beanie - Mix Cobalt
766,50
1.095,00 DKK
30%
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Aiayu Zaha Sweater - Grey Melange
1.746,50
2.495,00 DKK
30%
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Aiayu - Shirt Hindu - Brush
836,50
1.195,00 DKK
30%
Se mere Køb
Aiayu Bolette Strikbluse - Titan
1.326,50
1.895,00 DKK
30%
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Aiayu Circle Harmony Clutch - Light
836,50
1.195,00 DKK
30%
Se mere Køb
Aiayu Pouch - Brush
395,00 DKK
Se mere Køb
Aiayu Pouch - Blues
395,00 DKK
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Aiayu, skandinavisk design møder boliviansk håndværk

I 2005 startede historien om Aiayu, da designdouen Maria Høgh Heilmann og Marie Worsaae lancerede deres første kollektion af strik, med en vision om at levere tidløs og eksklusiv design med respekt for miljø og arbejdsforhold i højsædet. Resultatet taler for sig selv, og det bolivianske håndværk kombineret med et tidløst skandinavisk touch emmer af ren luksus. 95 procent af brandets produkter laves af uld fra lamaer, en uldtype som ikke typisk ses på det skandinaviske marked, hvilket er med til at gøre produkterne helt unikke. Aiayu var det første brand til at lancere Cashllama TM, dette gjorde de i 2006. Cashllama kommer fra en lama, hvor de grove yderhår er sorteret fra, og man kun beholder det bløde, inderste, cashllama. Uldkvaliteten er produceret under principperne i FN’s Global Compact.

Filosofien bag Aiayu er baseret på en etisk forsvarlig produktion, og på Bolivias rene råvarer. Aiayu gør kun brug af én enkelt leverandør, hvilket gør virksomhedens produktionskæde mere gennemskuelig. Ligeledes foregår alle de vigtige processer i huset. Igennem alle produktionsleddene forsøger Aiayu at mindske deres egen klimapåvirkning, så meget som muligt. Det er derfor Aiayu’s ambition at skabe mere bevidsthed omkring klimapåvirkning fra tøjproduktion i mode branchen.

Aiayu producerer sine produkter i samarbejde med Danida med fokus på fair trade, uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion. Produktionen foregår i Bolivia, hvor Aiayu søger at skabe vækst og arbejde for lokalbefolkningen. Aiayu ønsker at vise, at en 100 % ansvarlig forretningspraksis er den eneste måde at køre en forretning på, derfor bruger de mange kræfter på at sørge for, at de overholder deres fokus på ovennævnte ting.

Produkternes oprindelse er nøglen til Aiayu’s koncept. Det er der, hvor de trækker på ekspertisen fra lokale håndværkere, hvis færdigheder har været videregivet fra generation til generation. Aiayu har stort fokus på at fastholde de gamle traditioner. Det er derfor, at det er så vigtigt for dem at fortælle om deres produkters oprindelse, og at give indsigt i de lokale folk, kultur og traditioner.

Aiayu sengetøj, plaider og puder, homewear og morgenkåber

I 2015 kunne Aiayu fejre ti års jubilæum, og siden den spæde start er sortimentet blevet udvidet af flere omgange. Det betyder, at det danske brand i dag leverer serierne Aiayu Wear med eksklusivt design til klædeskabet, samt Aiayu Home med lækre tekstiler til boligindretningen.

Aiayu udvider løbende deres sortiment, og seneste skud på stammen er den fine og super feminine uldclutch, Helen, som findes i flere farver. Helen er en super fin, lille, clutch, som kan bruges som blandet andet pung i en større taske, til en ’gå i byen’ taske eller til makeuppung. Der er mange muligheder. Clutchen kan også fås med rem, hvilket kun udvider mulighederne yderligere. Hos Cahetu mener vi ikke, at én taske er nok, da man hurtigt bliver afhængige af dem, når man først har fået en.

En lillebror til cluthen Helen, er den lille og søde pung Hobie, der med sin størrelse passer perfekt ned i enhver håndtaske. Den søde pompom på lynlåsen er prikken over i'et.

Vi er hos Cahetu vilde med Aiayu Wear linien, og har udvalgt vores favoritter til jer. Dejlige bukser, smukke skjorter, shorts, sommerhatte, fine skjortekjoler samt smørbløde bluser i den lækreste økologiske Cashmere. Men pas på - man bliver afhængig af de lækre og luksuriøse materialer. 

Mangler du noget lækkert til hjemmet, så anbefaler vi dig at prøve Aiayu’s super lækre sengetøj, som er lavet i blødt økologisk bomuld, og findes i flere forskellige, men enkle, designs. Når du først har prøvet at sove i Aiayu’s lækre sengetøj, kan du aldrig sove i andet.

Aiayu hos Cahetu

Hos Cahetu har vi et håndplukket sortiment med designs fra begge serier. Fælles for produkterne er den eksklusive kvalitet og de lyse nordiske farvetoner. Brandets sengetøj kommer i en fin stofpose, som kan gemmes og efterfølgende bruges til småopbevaring. Hos Cahetu elsker vi Aiayu for deres fine designs, og deres super høje kvalitet. At Aiayu samtidig går meget op i miljøet og klimaet, er kun et ekstra plus i bogen hos Cahetu.