Anne Linde

Anne Linde Mat Kork Ledge
62,30
89,00 DKK
30%
Se mere Køb
Anne Linde Mat Kork Big Ledge
90,30
129,00 DKK
30%
Se mere Køb
Anne Linde Mat Leather - Antrasit
174,30
249,00 DKK
30%
Se mere Køb
Anne Linde Hangable
174,30
249,00 DKK
30%
Se mere Køb
Anne Linde - Spejl Firkantet
69,30
99,00 DKK
30%
Se mere Køb

Anne Linde, en designer med kærlighed til metal

Anne Linde elsker metal, intet mindre. Derfor er det meget naturligt blevet metalhylden Ledge:able, som er blevet hendes varemærke. Anne Linde er uddannet designer ved Manchester Metropolitan University i England, og da hun i 2002 flyttede tilbage til Danmark, var det med en vision om at designe sine egne produkter. Vision og kærligheden til det hårde materiale blev derfor i 2004 startskuddet til Anne Lindes eget varemærke, hvor bukket metal danner rammerne om hendes skulpturelle og holdbare designs. 

Vægreolen Legde:able

Ledge:able er navnet på den populære og alsidige hylde fra Anne Linde. Hylden er designet med det formål at rumme alle dine småting, som ofte kan have tendens til at blive væk. Hylden er udført i farvet metal, og med sit minimalistiske formsprog passer den ind i de fleste hjem. Brug hylden som sengebord og til nøgler i entreen, eller byg en hel reol af flere moduler og brug den til opbevaring i stuen eller køkkenet. 

Anne Linde Hylder

Anne Linde har lavet forskellige smukke og praktiske vægreoler samt tilbehør, som vil passe smukt ind i den skandinaviske indretning. De rummelige og flotte Showcases er perfekte til opbevaring af bøger, nips, krukker eller legetøj - kun fantasien sætter grænser. Brug f.eks. den fine Anne Linde hylde i køkkenet til kogebøger og krydderier eller på badeværelset til håndklæder og magasiner.

Som tilbehør til hylderne, kan du få små spejle i forskellige former, bøjlestang samt korkplader. 

Anne Linde hos Cahetu

Hos Cahetu er vi stolte af at kunne præsentere den unikke vægreol, og sælger derfor Anne Lindes produkter i forskellige farver og modeller, klar til at blive sendt afsted til dig.