Care By Me

Nyhed Care By Me - Kate Cashmere Hue
Se mere Køb
Nyhed Care By Me - Kate Cashmere Hue - Black
Se mere Køb
Nyhed Care by Me - Marie Wrap Cardigan
Se mere Køb
Nyhed Care by Me - Marie Wrap Cardigan - Light Grey
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Nyhed Care by Me - North Cable plaid 130 x 180 cm - Light Grey
Se mere Køb
Nyhed Care by Me - North Cable plaid 130 x 180 cm - Smoke Pearl
Se mere Køb
Nyhed Care by Me - North Cable pude 50 x 50 cm - Light Grey
Se mere Køb
Nyhed Care by Me - North Cable pude 50 x 50 cm - Smoke Pearl
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Care by Me Vivienne Shorts - Powder
240,00
400,00 DKK
40%
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Nyhed Care By Me - Hannah Cashmere Tørklæde 70 x 180 cm - Black
Se mere Køb
Nyhed Care By Me - Hannah Cashmere Tørklæde 70 x 180 cm Khaki Brown
Se mere Køb

CARE BY ME - Luksus produkter til kvinder

CARE BY ME er et dansk brand, der skaber smukke og bløde luksus produkter til kvinder, uden at gå på kompromis med kvalitet, design og i særdeleshed medarbejdernes forhold. CARE BY ME benytter kun naturlige materiale som cashmere, uld, silke og økologisk bomuld, og de inkorporerer dem i et design, der har rødder i de nordiske design traditioner. Det skandinaviske, minimalistiske design giver plads til, at de udvalgte materialer kommer til deres ret, samt tilføjer en følelse af afslappet luksus til både boligen og garderoben. 

Cashmere i særklasse

Det var den helt særlige cashmere kvalitet fra Care By Me, som vi faldt for hos Cahetu. Cashmere er et fantastisk natur materiale, der er stærkt vanedannende, når man først har det indenfor dørene. Brug din cashmere ofte, men husk at pleje den, så holder det i lang tid – og ser nyt ud længere! Vi anbefaler, at du forsøger at undgå at vaske dit cashmere produkt for ofte. Cashmere er selvrensende og lugt forsvinder hurtigt fra materialet. Prøv at hænge det udenfor eller på en bøjle på badeværelset mens du bader og lad dampen rense det.

Hand made & Heart Made

I Kathmandu i Nepal bliver et udvalg af CARE BY ME’s silke, uld og cashmere produkter skabt. Under produktionerne er der stor fokus på at give kvinder færdigheder og et kendskab til håndværk, der kan sikre deres fremtid. 

Socialt ansvar, høj kvalitet og langtidsholdbart design går hånd i hånd hos CARE BY ME, derfor skriver de, at deres produkter er HAND MADE og HEART MADE. Det er noget vi kan lide hos Cahetu, og vi er meget stolte af at være med til at udbrede kendskabet til dette skønne brand.