Ferm Living Badeværelse

Ferm Living Badeværelse

Med Ferm Livings badeværelsesserie er det ikke svært at gøre badeværelset lækkert. Ferm har lavet flere forskellige badeforhæng bla. Triangle badeforhæng, Spear moon badeforhæng og Half moon badeforhæng, kurve til opbevaring og vasketøj, samt toiletpapir- og håndklædeholdere.

Badeforhæng med mønstre

Ferm Living er kendt for deres altid moderigtige mønstre, bla. for deres harlequin mønstre, som du finder på to af badeforhængene. Det ene i farver og det andet i sort/hvidt. Det sidste nye badeforhæng har et mønster med bølger og kommer i farverne sort/hvidt. Med Ferm Livings karakteristiske badeforhæng kan du på ingen tid skabe nyt liv på dit badeværelse.

Vasketøjskurve i matchende badeserie

Ønsker du et færdigt look i badet, kan du hos Cahetu finde skønne vasketøjskurve i samme mønster som badeforhængene. Kurvene er produceret i stof og kommer i to størrelser. Endnu en bestseller fra Ferm Living er de populære trådkurve, som kommer i flere farver, størrelser og hvortil du kan købe låg i lækkert egetræ. Trådkurvene er geniale på badeværelset tll at bla. opbevaring af håndklæder.

Ferm Living badeforhæng fuldender badeværelset

I det hele taget går alt op i en højere enhed, og du kan så nemt som ingenting skifte udseende på sit badeværelse blot ved at vælge et af Ferms skønne badeforhæng. Det er blevet in at lave hotelstemning på dit badedeværelse derhjemme, og det gør et lækkert badeforhæng altså meget ved.

Se vores store udvalg af Ferm Livings øvrige sortiment her