Kähler Lysestager

Lysestager

Kählers Illumina lysestager er en moderne tolkning af den traditionelle karlekammerstage. Placer den hvor som helst i dit hjem og skab hygge og god stemning. De fire farver, gul, hvid, gråblå og lys grå passer smukt ind i det moderne hjem.  Kähler har også lavet en skøn og enkel serie lysestager med de velkendte Omaggio striber. Stagerne kommer i tre størrelser og i sort/hvid og grå/hvid. Passer perfekt ind i det nordiske hjem.

Hammershøi lysestager

Smukke lysestager fra serien Hammershøi. Det er de ikoniske riller i Svend Hammershøis karakteristiske rødlersvaser, som Hans-Christian Bauer har taget afsæt i, i sit design af de nye Hammershøi lysestager. De dybe riller er i lysestagerne gjort diskrete og mere elegante, men referencen er tydelig. Lysestagerne kommer i fem forskellige farver og i fire størrelser på 4,5 cm, 5,5 cm, 6,5 cm og 10 cm. Sæt flere stager sammen og tilsæt  de matchende Hammershøi-vaser og skab et elegant stilleben. Alle stager passer til Kronelys. 

Kähler lyshuse

En bestseller blandt lysestagerne fra Kähler er lyshusene. I serien finder du blandt andet byhuse, højhuse og kirker. På den måde kan du selv danne en lille landsby i din vindueskarm. Når det er mørkt udenfor lyser husene fint op, og du får på den måde din helt egen lille skyline.  

Se også vores øvrige udvalg af Kählers skønne sortiment her