Kinfolk

Kinfolk Magasiner og bøger

Kinfolk blev stiftet i 2011 af Nathan Williams, hans kone Katie Searle-Willams og deres venner Doug og Paige Bischoff. Kinfolk er et internationalt livsstilsmagasin hvor dybdegående artikler krydres med æstetiske fotos, som bliver udgivet af Ouur Media. Livsstilsmagasinet har fokus på den langsomme livsstil - slow living. Kinfolk er det ledende selvstændige livsstilsmagasin for unge, kreative professionelle. Magasinerne udgives hvert kvartal, altid med et nyt emne som omdrejningspunkt for den enkelte udgivelse. Kinfolk udgives også i Japan, Kina, Korea og Rusland. Magasinerne udgives på engelsk.

Udover at have sine trykte magasiner arrangerer Kinfolk månedlige samlingsevents for deres læsere, som finder sted på forskellige lokationer over hele verden. Eventene er baseret på et sæsonbestemt tema, f.eks. blomster, lejrbåls madlavning mm. Disse events holdes for at samle læserne af Kinfolk. Til eventene gives der praktiske råd og undervises i forskellige ting.

Kinfolk Coffee-table Books

Udover de smukke magasiner har forlaget også udgivet de to populære coffee-table bøger Kinfolk Home og Kinfolk The Table, som sætter fokus på henholdsvis interiør og simple living, samt nordisk madlavning. Bøgerne indeholder både fortællinger, boliger og opskrifter fra overalt i verden, men stilen er altid nordisk og emmer af skandinavisk minimalisme og kvalitet. 

I Kinfolk Home bydes man velkommen i 35 hjem fra hele verden. Hjemmene er boliger hvor der reflekteres over principperne fra Slow Living: At dyrke fællesskabet, at forenkle livet og at bruge tid på det, der betyder mest. The Kinfolk Home er en detaljeret gennemgang af hjem i USA, Skandinavien, Asien samt flere. Bogen er fyldt med smukke og farverige billeder fordelt på 368 sider, som er perfekt til sofabordet og som inspiration i hverdagen. Fælles for alle hjemmene i bogen er måden de er blevet til på - på en forsigtig, langsom og gennemtænkt måde.

Kinfolk The Table er en bog fyldt med både opskrifter, internationale eventyr og fortællinger fra rundt omkring i verden, fordelt på 400 sider. Alle opskrifterne i bogen er fra forskellige kulturer og passer til enhver lejlighed, og inspirationen stammer fra både Danmark, Japan, Mexico og mange flere. I bogen er der især fokus på byerne; Brooklyn, København, Portland, Oregon samt Englands 'Countryside'.

Både bøger og magasiner er ideelle gaveidéer til æstetikeren, designelskeren og madentusiasten.