Nordic Lama

Nordic Lama - unikke drømmefangere 

Hvis der er noget vi elsker her hos Cahetu, så er det unikt og smukt design. Derfor hoppede vores hjerter også en ekstra gang, da vi så de smukke drømmefangere lavet af Anja som står bag Nordic Lama. Vi har haft dem i vores POP-UP shop på Bornholm, hvor de var en kæmpe succes. Derfor måtte vi naturligvis også have dem i webshoppen, så I allesammen kan få glæde af det kunstneriske håndværk, som en drømmefanger fra Nordic Lama er.

Vævning er ren terapi

Nordic Lama startede som et terapeutisk projekt for Anja. På grund af en rygskade og deraf kroniske smerter, kunne Anja ikke længere være den aktive person, som hun altid havde været, og hun begyndte i stedet at væve og skabe smukke kunstneriske og unikke drømmefangere.  

Siden blev de smukke drømmefangere, eller dreamcatcher som de også kaldes, hurtigt en stor succes, og Nordic Lama er vokset fra kun at være et lille personligt projekt til meget mere  - at skabe drømmefangere er en livsstil og en stor del af Anja.

"At væve en drømmefanger, er et eventyr, der finder sted i dit hjerte. En intuitiv og lykkelig rejse, der skaber forbindelse mellem væver og natur.
Det er ikke kun et kunstnerisk kreativt håndværk. Det er en proces, der er helbredende og fuld af kærlighed og vækst " fortæller Anja.

En drømmefanger fra Nordic Lama er skabt med kærlighed og positiv energi, og vil se fantastisk ud i dit hjem. Hæng den i soveværelset, gæsteværelset eller på børneværelset, hvor der er brug for gode vibrationer og rolige tanker.
 

Hver drømmefanger er unik - der findes ikke to helt ens.