Novel Cabinet Makers

Se mere Køb
Se mere Køb

Novel Cabinet Makers

Novel Cabinet Makers er et nyt københavnsk interiørbrand. Bag mærket står duoen Anders Busk Faarborg, kendt fra TV-programmet "I Hus til Halsen", som er kreativ designer og Lars Rolf Jacobsen, som er salgsansvarlig. Missionen er klar hos det nye designpar. De vil levere nye danske designklassikere. Designs som er klassiske i sit formsprog, men innovative i deres funktion. Den innovative tankegang kommer blandt andet til udtryk i samleprocessen, hvor de naturlige materialer i træ og metal, ikke kræver værktøjer til samleprocessen.

Reflections spejle

Hos Cahetu er vi alle ret forelskede i brandets serie Reflections, som består af geometriske spejle i fire forskellige former. Brug et af spejlene som et kunstnerisk indslag i entréen, tænk i utraditionelle baner og placér spejlene på en hylde eller en skænk, eller køb flere af de geometriske spejle og lav en übercool spejlvæg. Spejlene er små kunstværker i sig selv og vil pynte overalt!

Stock reoler og Arch borde

Reolsystemmet Stock er tænkt som et fleksibelt system af reoler, som giver dig mulighed for hele tiden at bygge på med de smarte add-on units, hvis behovet for opbevaring stiger. Reolerne fås med sort stel og hylder i enten sort eller naturfarvet. Vi er vilde med det minimalistiske look og den nordiske DNA, og ville elske at have en hel endevæg fyldt med de smukke reoler derhjemme - både til opbevaring af bøger og små fine stilleben. 

Arch bordet er det perfkete lille sidebord eller coffee table ved din yndlings lænestol. Du kan også sætte flere borde sammen og skabe et større bord til brug ved sofaen. Vælg Arch borde i forskellige størrelser og højder, for et cool look i flere niveauer.