Seedlip

Seedlip - verdens første alkoholfrie Gin

Ja, du læste rigtigt! Hos Cahetu er vi meget stolte af at byde Seedlip velkommen i vores univers - verdens første alkoholfri Gin-lignende drik. Smagen er helt fantastisk og kan nydes med god samvittighed hvad enten du er gravid, aftenenes chauffør eller ikke tåler alkohol - og bedst af alt - endelig en drink til dig som ikke drikker alkohol men har savnet en værdig substitut! 

Solving the dilemma of ‘What to drink when you’re not drinking’ ® - det er grundstenen hos Seedlip og resultatet er deres alkoholfrie Gin, som i øvrigt allerede har taget verden med storm, hvilket vi godt forstår!

Hvorfor vælge Seedlip

Vi har selvfølgelig selv smagt Seedlip og blev solgt allerede ved første tår. Mocktails er det nye sort og med Seedlip kan man lave en skøn en af slagsen. Ikke nok med at Seedlip er sukkerfri, uden kunstige sødestoffer og ingen kalorier indeholder, så er smagen også helt fantastisk og man føler 100% at man drikker en helt normal G&T. Seedlip giver dig den helt rette oplevelse af en drink, og man sipper på samme måde af sit glas som ved en drink indeholdende alkohol. 

Når man sidder med sin Seedlip i hånden fredag aften, sænker freden sig - helt uden at du har hovedpine dagen efter samt får for mange kalorier og usundt sprit indenbords.

Win Win.

Seedlip fås på nuværende tidspunkt i to forskellige varianter - som begge har en lækker og fyldig smag. Spice 94 med eg, bark, grøn kardemomme, allehånde og skal fra citron og grape, samt Garden 108 med mynte, rosmarin, timian, humle, ærter og hø – og det siges at en tredje er på vej. Seedlip er fremstillet ligesom alkohol via destillation, men altså 100 procent alkoholfri og indeholder kun naturlige ingredienser. 

Ben Branson - Ildsjæl og landmand

I 300 år har stifter af Seedlip, brittiske Ben Bransons, familie været landmænd. I 2015 gik Ben Branson rundt på familiens slægtsgård i Nordengland og nærstuderede planter, frugter, grønsager og krydderurter en hel del mere end han plejede. Årsagen var at han var faldet over en gammel bog  The Art of Distillation’ fra 1651 - og hermed begyndte eventyret for Seedlip. Ben drak ikke alkohol og savnede i den grad et lækkert alternativ når han var ude med sine venner og familie, og da ideen om at destillere planter, frugter, urter og bark fra den gamle bog tiltalte ham, fik han lyst til at afprøve det selv. Han ønskede ydermere at videreføre sin families landbrug samt ændre på folks drikkevaner.

Seedlip blev i 2015 skabt i en kobberkeddel i Bens landkøkken med ingredienser fra hans egen køkkenhave. De første 500 flasker satte han selv mærkater på og de blev revet væk. Yderligere 1.000 styks var væk på tre uger, og de næste 1000 røg på tre dage - og så gik det op for Ben at han havde gang i noget stort.

I dag serveres Seedlip i over 35 Michelin restauranter verden over samt i de fineste barer i London og New York - og er kommet for at blive.

Det er vi hos Cahetu meget glade for - hvilket friskt og sundere alternativ til vores ugentlige G&T.

Skål!