Semibasic

Semibasic - Sengetøj, puder og pliader

Ideen til Semibasic blev til under daglige ture med barnevognen. Stifterne, Vivian og Mathilde, mødte nemlig hinanden i 2012, da de begge var på barsel - og når de sammen gik ture med de små faldt emnet ofte på deres store fælles passion; boligindretning. De delte dog også en fælles frustration, der gik på den høje pris for kvalitetsprodukter til hjemmet. 

Barnevognsturene blev derfor startskuddet til SemiBasic, et brand med et dejlig simpelt koncept - stilrene designs med fokus på detaljen, høj kvalitet og gode priser. 

Sengetøj i egyptisk bomuld

Med sengetøjet fra Semibasic henter du hotelluksus ind i dit eget soveværelse. Sengetøjet er nemlig lavet i ægte egyptisk bomuld, som er både blødt og utrolig slidstærkt. Designet er elegant og simpelt, og kantbåndet er en fine detalje, som fremmer det luksuriøse look. Semibasic sætter som sagt pris på den ekstra detalje, og en detalje, som vi er yderst begejstrede for, er stroppen i hvert hjørne på indersiden af betrækket. På den måde kan du nemlig binde din dyne fast i hjørnerne, så den bliver, hvor den skal.