Walther & Co.

Se mere Køb

Walther & Co

Nostalgisk og smuk julepynt, som er lidt ud over det sædvanlige er kendetegnet for Walther & Co. Vi elsker jul her hos Cahetu, og de fine julekugler samt flotte julepynt fra Walther & Co er derfor et must hjemme hos os, og derfor skal I selvølgelig også have muligheden for at nyde den smukke pynt.

Julekugler, som leder tankerne hen på gamle dage med deres eventyrlige udseende, trompeter, trommer og rå topstjerner - brug pynten på juletræet, rå gran- eller lærkegrene, eller anret kuglerne i et flot fad sat sammen med levende lys og du vil få en smukt stilleben. 

Bedstefar, rejser og naturen

Birgitte Herrig, som står bag Walther & Co, har opkaldt virksomheden efter sin bedstefar. Han rejste meget  rundt i Indonesien og Indien, og altid haft kufferten fyldt af spændende, anderledes og helt specielle ting og sager, når han vendte retur. Det inspirerede Birgitte, til at mikse nordiske traditioner og asiatisk mystik. Resultatet blev et moderne og nostalgisk udtryk, som julepynten er præget af. Et mix af forkskellige materialer og teknikker med inspiration fra loppemarkeder, en tur i skoven samt fra besøg i Marokko, Indien og Tyrkiet, som byder på traditionel kunst og smukt kunsthåndværk.