Billede

By Klip Klap By KlipKlap - 3 Fold Multimadras - Deepgreen m lys grøn knap

5.400,00 DKK
| Optjen 5400 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Bestillingsvare

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

By KlipKlap 3 Fold er en multimadras, der fungerer både som sofa, puf, soveplads og/eller legeplads. Møblet skifter funktion ved simpelthen bare at folde 3-lags madrassen ud eller ind. Den øverste af de 3 madrasser, kan foldes op af en væg, så madrassen fungerer som en sofa med ryglæn.

KlipKlap 3 Fold er designet til familien, der har små og/eller større børn og teenagere, idet fold-ud-madrassen kan bruges på et utal af måder. Møblet er en suveræn slængeplads for hele familien, og som sovemadras, når der er overnattende gæster. Helt udfoldet bliver møblet til en skøn tumlemadras velegnet til motoriske udfoldelser (kravleøvelser, kolbøtter osv.).


Du kan se en virkelig fin video om anvendelsesmulighederne ved at klikke her


Multimadrassen har fyld af koldskum, og betræk i 100% kvadratstof. Koldskummet er så kompakt, at der ikke kommer aftryk, heller ikke efter lang tids hyppig brug. Stoffet har maximal kvalitet og slidstyrke. Materialet er 100% polyester, et smudsafvisende materiale, der er meget nemt at holde rent. Krummer mm. kan hurtigt børstes væk, og stoffet kan aftørres med en fugtig klud.


By KlipKlap 3 Fold fås i mange fine farver.


Farve: Mørkegrøn med lysegrøn knapper


Mål: Udfoldet: L 180 x B 150 x H 12 cm - Som puf: L 180 x B50 x H 36 cm


Materiale:
Kerne: 100% OEKO-TEX certificeret koldskum
Betræk: 100% OEKO-TEX certificeret polyester


Der er ingen brommerende flammehæmmere i hverken stof eller skum i nogen af KlipKlaps produkter! Børn og voksne kan roligt tumle videre.