Billede

By KlipKlap KK Square Madras - Bluegrey m grå knap

1.725,00
2.300,00 DKK
25%
| Optjen 1725 point Læs mere

Gratis fragt over 299 kr.

Bestillingsvare

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Med KK Square opnås stor multifunktionalitet, selvom den ikke lige som resten af familien by KlipKlap kan klappes ud og ind. Den kvadratiske madras på 115 x 115 cm gør sig super godt til de helt nyfødte babyer, som et lunt og stabilt underlag med et legestativ ovenpå.

Generelt fungerer den som et rigtig godt underlag, når baby ligger på maven til træning af nakke og ryg, og når han/hun begynder at øve sig i at trille fra ryg til mave og omvendt. Til tumlinger og større børn er den ideel til træning af kolbøtter eller som bund i en tipi eller i en hule med en sengehimmel over. Voksne kan også nyde godt af KK Square, som et blødt underlag i en hyggekrog.

Madrassen har fyld af koldskum, og betræk i 100% kvadratstof. Koldskummet er så kompakt, at der ikke kommer aftryk, heller ikke efter lang tids hyppig brug. Stoffet har maximal kvalitet og slidstyrke. Materialet er 100% polyester, et smudsafvisende materiale, der er meget nemt at holde rent. Krummer mm. kan hurtigt børstes væk, og stoffet kan aftørres med en fugtig klud.

Farve: Bluegrey med grå knap
Mål: 115 x 115 x 8
Materiale:
Kerne: 100% OEKO-TEX certificeret koldskum
Betræk: 100% OEKO-TEX certificeret polyester

Der er ingen brommerende flammehæmmere i hverken stof eller skum i nogen af KlipKlaps produkter! Børn og voksne kan roligt tumle videre...