Cahetu, det er os

Cahetu er en dansk webshop med håndplukkede designvarer til dig og din bolig. Bag butikken står Camilla & Helle Tuborgh – datter og mor – der begge brænder for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Derfor startede vi i november 2010 Cahetu.dk. Som du måske har regnet ud, så er navnet Cahetu en sammensætning af vores navne, og det udtales lige ud af landevejen Ca-he-tu. Navnet symboliserer meget godt, at vi ønsker Cahetu skal være en personlig webshop, hvor det er tydeligt, hvem der står bag, og hvem du handler med.

Hvorfor en netbutik?

Vi er selv storshoppere på nettet, og vi har set det som en interessant udfordring at skabe et online univers, som kan give lidt af den fornemmelse, det er at shoppe i en fysisk butik. Vi vil gerne have, at du som besøgende får en god oplevelse i vores shop, at du bliver inspireret, og at du samtidig oplever alle de fordele, der kan være ved nethandel: nem, tryg og hurtig bestilling, let adgang til råd og vejledning, hurtig og sikker levering, flot indpakning af gaver og overordnet en kundeservice af høj standard.

Hvorfor boliginteriør?

Vi har begge en stor passion og interesse for boliginteriør og lækre ting til os selv, og det er derfor helt naturligt, at vi i dag beskæftiger os med lige netop det. Vi mener selv, at det ofte er små ting i dit hjem, som kan skabe glæde og give overskud. Og det vil vi gerne give videre til dig. Når vi køber ind til butikken er vi meget inspireret af den nordiske enkelhed med et strejf af globale tendenser. Vi har sammensat et sortiment af skønne og smukke varer, som du vil kunne nyde hver dag. Alle varer er håndplukkede med et kræsent og skarpt blik for god kvalitet – og du finder ikke noget i vores shop, som vi ikke selv elsker og kan stå 100% inde for.

Hvorfor mor og datter?

Havde nogle for bare fire år siden fortalt os, at vi i dag ville drive en webshop sammen ville det egentlig ikke være kommet bag på os. Vi har et utrolig nært forhold og interesserer os for mange af de samme ting. Men ideen opstod i sommeren 2010. Camilla var i færd med at færdiggøre en kandidat i journalistik og Helle trængte til at kaste sig over noget nyt. På en sommerferie blev en spirende idé derfor til en konkret handling og få måneder senere var Cahetu.dk en realitet. Det har vi ikke fortrudt et sekund.

Vi håber, at du vil nyde at bevæge dig rundt i vores shop, og vi vil glæde os til at hjælpe dig.

Velkommen og god shopping!

Bedste Hilsner

Camilla & Helle

Cahetu liv

Det nyeste på bloggen

Cahetu liv