Cahetu - Items for a mindful living

I en tid hvor alting foregår i højeste gear, og hvor vi konstant er og online, har vi brug for at sænke tempoet. Brug for at tage en pause fra den hurtige livsstil, som ikke blot giver os mindre tilstedeværelse og nærvær med vores familie og venner, men også gør os stressede over det liv, vi lever. Den evige stræben efter at være perfekt er krævende og opslidende, og vi har i den grad brug for at sætte punktum for en livsstil, hvor andre dikterer tempoet og turde sige fra over for det, man burde og prioritere at være tilstede i nuet.

Hos Cahetu hylder vi derfor konceptet Slow Living. En livsstil, som i kontrast til “fast living”-livsstilen som i mange år har været altoverskyggende, handler om at bevæge sig langsomt og være til stedet i nuet. Det er på tide at mærke jorden under sine fødder og bevæge sig frem i et tempo, der er rigtigt for en selv. En livsstil der emmer af kvalitet, enkelthed og nærvær, og hvor man vælger det hurtige og overfladiske fra. Vi skal leve bevidst, taknemmeligt og meningsfuldt, og omgås med skønhed og kvalitet i form af simple og få produkter, der gør os glade og samtidig er gode for miljøet, mennesket og samfundet.

Vi ønsker at sætte fokus på at leve simpelt men godt. At leve bevidst, bæredygtigt og enkelt, omgivet af ting vi holder af, og som har betydning for os. Vi skal have fokus på æstetik og autencitet, samt formå at skabe trygge og rolige rammer, som kan danne en fast base, hvori vi skal nyde både vores alene-tid, samt tid sammen med mennesker vi holder af.

Vi ønsker at give dig mulighed for at købe produkter til en livsstil, som bærer præg af Slow Living konceptet. Vi er en butik med fokus på kvalitet fremfor kvantitet, og vi sætter stor pris på det gode håndværk, unikke design og bæredygtige materialer. Vi ønsker at fremhæve de små upcoming designere, som lever og ånder for deres fag, og kombinerer det med de veletablerede, som har mange års erfaring og dermed blevet dygtige specialister.

Vi sætter personligt stor pris på at leve økologisk - både når det kommer til det vi spiser, men særligt også det vi forbruger indenfor mode, interiør og skønhed. Men vi lever ikke et 100% økologisk og bæredygtigt liv. Vi forsøger at tage nogle bevidste valg - ligesom vi tror, rigtig mange mennesker gør. Og det er jo de små ting, der tilsammen gør en stor forskel i sidste ende. 

Vi håber at du vil bevæge dig rundt i vores univers, og finde lige netop det du søger, til en mere bevidst hverdag med fokus på nærvær, skønhed og enkelthed.

Bedste Hilsner

Camilla & Helle