Billede

Cocoon Tea Artisans - Økologisk Herbal Blend

199,00 DKK
| Optjen 199 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Rensende urtete fra Cocoon Tea Artisans, der virker opfriskende på krop og sind. Kan med fordel drikkes i løbet af hele dagen - både kold og varm. For at variere smagen kan du tilsætte hver kop lidt lakridsrod, en skive ingefær eller friske mynte blade.

Dåsen indeholder 15 håndpakkede pyramideposer a 2 g med de fineste helblade fra den originale økologiske teplante Camelia Sinenses.

Cocoon Tea Artisans mission er at gøre den vestlige verden mere opmærksom på den originale teplante Camellia Sinenses og derigennem inspirere til at drikke mere ren, økologisk kvalitets te, som en del af den daglige rutine. Derudover er doseringen klaret på forhånd i pyramideformede poser, netop for at smagsoplevelsen bliver bedst. Bladene vil aldrig kunne købes i løs te, alene af den grund, at alle europæere, også de hardcore tedrikkere, overdoserer når teen tilberedes. Det vil man ikke kunne med Cocoon Tea Artisans pyramider. Hver enkel tepyramide kan bruges 2-3 gange. Her er de små mini-tedåser fra samme brand oplagt opbevaring.

Teen kommer i en fin pastelfarvet stabelbar tindåse, der sikrer, at teen bliver opbevaret korrekt – og så har du mulighed for at genfylde dåsen, når den er tom med de gode refillposer.

100% Økologisk

Indhold:
Økologisk kamille, økologisk lakridsrod, økologisk pebermynte, økologisk ingefær