Billede

David Mallett - Mask no. 1 - L'Hydratation 180 ml

440,00 DKK
| Optjen 440 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

En reparerende pleje, der giver håret styrke og en øjeblikkelig silkeagtig glans. Håret regenereres, bevarer sit ungdommelige liv og bliver bedre til at modstå miljømæssige påvirkninger. Uden parfume. Tolereres af selv den mest følsomme hovebund. Tynger ikke håret og efterlader ingen rester.

Indeholder Keravis, som er et planteproteinkompleks med en kemisk sammensætning, der muliggør penetrering lige ind i hårbarken. Det styrker indefra og glatter folliklen. Håret efterlades silkeblødt med en utrolig glans.

Styrker, regenererer, giver glans og vitalitet.Velegnet til meget tørt, dehydreret eller beskadiget hår og særlig sart, allergidisponeret hovedbund.

Påfør jævnt i nyvasket, håndklædetørret hår. Vær særlig opmærksom på tørre ender. Lad masken virke i fem til ti minutter som en ugentlig behandling. For en mere intens fugtvirkning kan du lade masken virke i op til 30 minutter. Red håret igennem, inden du afslutningsvis skyller det grundigt.

Indhold: 180 ml