Billede

Dear Denier Hedvig Strømper Pink

149,00 DKK
| Optjen 149 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Skal der være fest, så lad der være fest. Modellen Hedvig er utrolig elegant og festlig med glimmer og sildebensmønster. Den passer perfekt til både stiletter og ballerinaer og fremhæver kvindefoden på smukkeste vis. Strømperne vil uden tvivl kunne sætte prikken over i’et på dit særligt udvalgte fest-outfit.

De er opkaldt efter Katrines elegante og seje veninde Hedvig, som er et sandt svensk festfyrværkeri.

Materiale: 55% polyamid, 45% lurex
Farve: Pink

Dear Deniers produkter bliver designet i København og produceret på nøje udvalgte små italienske fabrikker – ofte familieejede gennem generationer – med verdens mest sofistikerede maskiner og teknisk know-how, der sikrer, at de i fællesskab kan skabe de produkter, der lever op til deres høje standarder. Strømpebukser er den beklædningsgenstand, der sidder tættest på huden og dækker den største del af kroppen. Derfor skal du ikke ’nøjes’ med billige materialer, der er fyldt med kemi, kradser og er dårlige for miljøet. Størstedelen af Dear Deniers produkter er OEKO-TEX® certificerede, og alle deres fabrikker overholder gældende EU-lovgivning omkring arbejds- og miljøforhold.