Billede

Dear Denier Malene Glimmer Strømpe Sort/Sølv

149,00 DKK
| Optjen 149 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

De stribede glimmerstrømper med bomuld i hæl og tå – både funktionelle og meget fashionable på én og samme tid. De er lidt længere i skaftet end Dear Deniers Mei model og derfor mere end velegnede til stumpebukser. Strømperne gør sig også godt I et par stiletter, da kvaliteten er tilpas tynd.

Strømperne er opkaldt efter Katrines stilede veninde Malene, som altid ser godt ud og er på forkant med moden, hvad enten hun er på vej til fest eller ned for at hente sine tre piger i skole, børnehave og vuggestue.

Materiale: 65% lurex, 15% bomuld,15% polyamid, 5% elastan
Farve: Sort

Dear Deniers produkter bliver designet i København og produceret på nøje udvalgte små italienske fabrikker – ofte familieejede gennem generationer – med verdens mest sofistikerede maskiner og teknisk know-how, der sikrer, at de i fællesskab kan skabe de produkter, der lever op til deres høje standarder. Strømpebukser er den beklædningsgenstand, der sidder tættest på huden og dækker den største del af kroppen. Derfor skal du ikke ’nøjes’ med billige materialer, der er fyldt med kemi, kradser og er dårlige for miljøet. Størstedelen af Dear Deniers produkter er OEKO-TEX® certificerede, og alle deres fabrikker overholder gældende EU-lovgivning omkring arbejds- og miljøforhold.