Billede

Ecooking Øjencreme - 30 ml.

291,75
389,00 DKK
25%
| Optjen 291 point Læs mere

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Fugtgivende og opstrammende Øjencreme fra Ecooking. Øjencremen booster hudens egen kollagenproduktion, og er med til at styrke og beskytte huden. Huden omkring øjnene er meget fin og tynd i forhold til resten af ansigtet, hvorfor den i høj grad har brug for pleje.

Ikke nok med at Øjencremen giver en masse fugt, så er den også med til at mindske fine linjer, sorte rande og hævelser omkring øjnene.

Træthed, solskader og alder kan være med til at svække hudens collagen og elasticitet men med denne øjencreme indeholdende protein af hydrolyseret ris samt sojabønner, reduceres mørke rander under øjnene og mindsker hævelser – og samtidig styrkes collagen og elasticiteten i huden.

Produktet har et højt indhold af en bioaktiv planteingrediens fremstillet udelukkende fra asparges, som giver huden en mere jævn hudfarve ved at reducere udtrykket fra hudens melanin.

TIP:
Brug øjencremen 2 gange dagligt – morgen og aften for at få den optimale effekt

Indeholder bl.a. :
Alge Ekstrakt, Økologisk E-vitamin, Økologisk A-vitamin, Økologisk Jojoba Olie, Økologisk Kokos Olie, Økologisk Glycerin, Rosmarin Ekstrakt