Billede

Ecooking Rejsetaske - Rensegel

179,40
299,00 DKK
40%
| Optjen 179 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Fint rejsesæt eller starterkit fra Ecooking. Den fine lille taske indeholder alt hvad du behøver til at pleje din hud og tasken er perfekt at have med i kufferten. Sættet er også en god mulighed for at afprøve de lækre produkter fra Ecooking inden de købes i fuld størrelse. Alle produkterne kan bruges til alle hudtyper.


Sættet indeholder:


Dagcreme (15 ml): Reducerer linjer og fugter huden. Natcreme (15 ml): Reducerer linjer og udglatter huden. Rensegel (50 ml): Fjerner mildt og effektivt makeup, snavs og talg fra hudens overflade. Ansigtsmist (50 ml): Fugtgivende, plejende og opfriskende skintonic. Vådservietter (10 Stk): Fugtgivende og sensende servietter til ansigt og fingre. Multi Oil (10 ml): Lækker olie med masser af anvendelsesmuligheder. Multi Balm (15 ml): Lækker balm med masser af anvendelsesmuligheder. Lille pose med blandede Serum Kapsler Stram op, A-Vitamin og E-Vtamin Rejsekittet leveres i en praktisk transparent taske, der lever op til internationale fly regulativer. Den transparente taske er produceret i materialet EVA, der er nedbrydeligt og godt for miljøet.