Billede

Filiokus - Børnebog i Blå - Hvad vil du være når du bliver stor?

261,75
349,00 DKK
25%
| Optjen 261 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Har du talt med dit barn i dag?


I nutidens travle samfund, kan det være svært at nå alt det, man som forælder gerne vil i hverdagen - selvom man har nok så gode intentioner. Nu har du muligheden for både at få en daglig hyggestund med dit barn, samt give det en helt speciel bog fyldt med gode minder med sig i livet.


“Hvad vil du være når du bliver stor” er en ny bog med et helt unikt og særligt koncept, som vi her hos Cahetu ikke kan stå for. Bogen har taget Norge med storm, og vi er sikre på, at vi her i Danmark vil modtage den ligeså godt. Brug bogen som en fast del af putteritualet, som hyggestund om eftermiddagen eller som et godt input efter aftensmaden ved middagsbordet.


Du kan se en video om bogen her (bemærk det er den norske version)


Bogen indeholder 365 spørgsmål til barnet - både store og små - som en voksen kan stille hver dag året igennem og derefter skrive svarene ind i bogen. Måske giver spørgsmålet anledning til snak - måske ikke og det er helt ok.


Ideen med bogen er at følge barnets svar i tre år. Du stiller altså det samme spørgsmål hver dag over tre år, hvilket giver mulighed for at observere udviklingen af barnets tanker og følelser rundt om emner, der vedrører barnet i hverdagen.


Vi har smugkigget i bogen og nogle af vores favorit spørgsmål er: ”Hvis der var en hel dag, hvor du kunne bestemme, hvad ville du så bestemme?”, “Hvad ville du gøre hvis du var usynlig?” eller “Hvis du kunne være et dyr, hvilket ville du så være?” Der er så mange fine spørgsmål, som nok skal give både smil på læben og sug i maven. Ydermere er der også spørgsmål tilpasset de forskellige årstider samt spørgmål til hvis man f.eks. ikke fejrer jul. Resultatet er en dejlig mindebog og en helt unik gave til barnet, når han eller hun bliver ældre, og bogen vil ydermere give god grobund for samtaler mellem små og store, som man kan drage nytte af senere i livet.


Perfekt barsels- eller dåbsgave.


Alder: Omkring 3-4 år men også større børn kan have stor glæde af bogen.
Forfatter: Marte Lindstad Næss
Farve: Blå