Gentlemen, start your engines

499,00 DKK
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Kalder alle bilelskere!
The Bonhams Guide to Classic Sports & Race Cars er bogen som afslører de ubestridelige ikoner i den klassiske bilscene.
Bilentusiasterne Jared Zaugg og teamet i Bonhams, som alle elsker eksklusive begrænsede serier, optagelseskøretøjer og legendariske løb, gik sammen i deres bestræbelser på at indsamle det bedste af det bedste i denne publikation - og det lykkedes. Hver side giver læseren en følelse af den ægte bilkultur med storformatbilleder som viser de slanke former samt smukt vintage interiør med kærlighed for detaljen.

Bogen indeholder et udvalg af modeller, der går langt ud over bare tekniske statistikker og skinnende krom. I stedet tilbyder de alle noget langt mere værdifuldt: overbevisende historier. F.eks. ses den sjældne og unikt konfigurerede Lamborghini Miura SV Coupe købt af rockstjernen Rod Stewart. Eller Bugatti Type 57S Atalante Coupe fra 1937, der efter ejerens død blev genopdaget af hans familie, sidder nøjagtigt som han forlod det næsten et halvt århundrede tidligere.
Alle de store navne er med, men fokus er på hvad der findes bag logoer og de polerede overflader.

En meget smuk bog, som er en oplagt gaveidé til den bilinteresserede.

320 sider
Sprog: Engelsk
Materiale: Hardcover
Format: 30 x 27cm