Billede

Have a Heart Håndflettet Hjerte - no 4

199,00 DKK
| Optjen 199 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Helt ubeskriveligt smukt, håndlavet og flettet (jule) hjerte fra Have a Heart by Mette Petri.

De smukke hjerter er håndlavet i et mix af genbrugspapir samt nyt skinnende papir og hankene er hæklet i hånden og farvekoordineret med resten af hjertet, for at fuldende det fine udtryk. Det er upcycling på smukkeste vis.

Ideen til Have a Heart by Mette Petri tager afsæt i en sand kærlighedshistorie. I 1860 lavede H.C. Andersen verdens første flettede hjerte. Han var nemlig forelsket i en ung pige, og gav hende et flettet hjerte som tegn på sin kærlighed - når hun havde stjålet hans hjerte, skulle hun også have et. Designer Mette Petri bor selv i Nyhavn overfor netop de huse, hvor H.C. Andersen dengang boede, og blev inspireret af hjertets kærlighedshistorie.

Have a Hearts vision er enkel; husk at have hjertet med i alt hvad du gør!

Hjertet kan bruges på flere måder. Enten kan det blive i den fine gennemsigtige boks, eller du kan tage det ud og hænge det som pynt. Farven på grafikken af æskerne afspejler de gamle huse i Nyhavn.

Have a Heart er et enestående kunstværk, der kan nydes hele året rundt. Forkæl dig selv med et unikt flettet hjerte, eller giv det til en du holder af.

Mål: H 14,5 x B 13,5 cm inkl. hank.
Æske H 18,5 x Ø 15,5 cm