Have a Heart Håndflettet Hjerte - no1

89,50
179,00 DKK
50%
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Helt ubeskriveligt smukt, håndlavet og flettet (jule) hjerte fra Have a Heart by Mette Petri.

De smukke hjerter er håndlavet i et mix af genbrugspapir samt nyt skinnende papir og hankene er hæklet i hånden og farvekoordineret med resten af hjertet, for at fuldende det fine udtryk. Det er upcycling på smukkeste vis.

Ideen til Have a Heart by Mette Petri tager afsæt i en sand kærlighedshistorie. I 1860 lavede H.C. Andersen verdens første flettede hjerte. Han var nemlig forelsket i en ung pige, og gav hende et flettet hjerte som tegn på sin kærlighed - når hun havde stjålet hans hjerte, skulle hun også have et. Designer Mette Petri bor selv i Nyhavn overfor netop de huse, hvor H.C. Andersen dengang boede, og blev inspireret af hjertets kærlighedshistorie.

Have a Hearts vision er enkel; husk at have hjertet med i alt hvad du gør!

Hjertet kan bruges på flere måder. Enten kan det blive i den fine gennemsigtige boks, eller du kan tage det ud og hænge det som pynt. Farven på grafikken af æskerne afspejler de gamle huse i Nyhavn.

Have a Heart er et enestående kunstværk, der kan nydes hele året rundt. Forkæl dig selv med et unikt flettet hjerte, eller giv det til en du holder af.

Mål: H 14,5 x B 13,5 cm inkl. hank.
Æske H 3 x Ø 15,5 cm