Billede

Holistic Silk Anti Ageing Øjenmaske - Cream

659,00 DKK
| Optjen 659 point Læs mere
Nyhed
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Flot luksus anti ageing øjenmaske fra Holistic Silk i smuk creme farve med fin gulddetalje.

Med en øjenmaske fra Holistic Silk giver du øjnene og kroppen ro samt bedre mulighed for at falde i en dybere og mere nærende søvn. Det er nemlig når man sover i de dybeste søvnlag, at kroppen lader op til en ny dag, afstresser og restituerer. Den dybe søvn styrker kroppens immunforsvar så du bedre kan stå imod sygdom og stress, og overlader dig veludhvilet med større koncentrationsevne og overskud til en ny dag.

Sovemasken kan ydermere bruges under f.eks. flyrejser, pusterum i løbet af dagen samt meditation. De smukke masker fra Holistic Silk afhjælper desuden uro i kroppen samt søvnløshed og vil give dig bedre mulighed for at stresse af og få din skønhedssøvn som gavner dig både fysisk og psykisk i vores travle hverdag.

Anti ageing sovemasken er, modsat den klassiske søvnmaske, lavet af smuk blød satinsilke på begge sider. Silken medvirker til at huden aldres yndefuldt, da silken er glat og fin og sørger for at huden ikke "krøller" under søvnen men silken suger heller ikke din natcreme/serum til sig og derfor vil huden suge godt af den hele natten.
Foret er fyldt med tørret lavendel, hvis fantastiske terapeutiske og beroligende egenskaber og maskens bløde silke, vil dulme dig til en bedre søvn, blokere alt lys og give en skøn duft af lavendel.
Velourbåndet sørger for at holde masken på plads på en behagelig måde, så man også kan sove på siden. Så snart båndet er bundet og tilpasset dig, så kan masken nemt skubbes af og tages på fremover

Mål: 24 x 12 cm
Farve: Creme
Vedligeholdelse: Må kun renses. Opbevares uden for direkte sollys, så silken ikke falmer.