Billede

Holistic Silk Lavender Øjenmaske - Silver Blossom

559,00 DKK
| Optjen 559 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Flot og lækker lavendel øjenmaske i silke fra Holistic Silk i fin sølvgrå nuance med fine blomster.

Med en øjenmaske fra Holistic Silk giver du øjnene og kroppen ro samt bedre mulighed for at falde i en dybere og mere nærende søvn. Det er nemlig når man sover i de dybeste søvnlag, at kroppen lader op til en ny dag, afstresser og restituerer. Den dybe søvn styrker kroppens immunforsvar så du bedre kan stå imod sygdom og stress, og overlader dig veludhvilet med større koncentrationsevne og overskud til en ny dag.

Sovemasken kan ydermere bruges under f.eks. flyrejser, pusterum i løbet af dagen samt meditation. De smukke masker fra Holistic Silk afhjælper desuden uro i kroppen samt søvnløshed og vil give dig bedre mulighed for at stresse af og få din skønhedssøvn som gavner dig både fysisk og psykisk i vores travle hverdag.

Denne øjenmaske er lavet af den fineste silke og foret med 100% bomuldsvelour som er fyldt med tørret lavendel.
Lavendels fantastiske terapeutiske og beroligende egenskaber og maskens bløde silke, vil dulme dig til en bedre søvn, blokere alt lys og give en skøn duft af lavendel.
Velourbåndet sørger for at holde masken på plads på en behagelig måde, så man også kan sove på siden. Så snart båndet er bundet og tilpasset dig, så kan masken nemt skubbes af og tages på fremover.

Bonus: Vidste du, at blot 10 minutters ro med en Classic Lavender eye søvnmaske, kan kurere eller mildne en hovedpine. Tankevækkende. Vi har brug for pauser. Brug for at mærke efter. Og brug for at sove så kroppen kan klare endnu en travl dag.

Mål: 24 x 12 cm
Farve: Silver Blossom
Vedligeholdelse: Må kun renses eller tørres over med en varm klud. Må ikke lægges i blød i vand.
Efter noget tid vil duften af lavendel falme. Her gnubber du blidt 3-4 gange på lavendlen som ofte har samlet sig omkring næsen, og straks bliver duften frigivet igen. Pas på i solen med din silkemaske, da den vil falme.