Billede

Humdakin - Hand Cleansing Gel - 60 ml

59,50
85,00 DKK
30%
| Optjen 59 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Hold dine hænder rene på farten! Denne hand cleansing gel fra danske Humdakin virker ligesom de håndsprit man kender, men de har tilføjet aloe vera og glycerin for at holde dine hænder fugtede og plejede.

Denne blanding desinficerer og opfrisker dine hænder, og er nem at tage med dig rundt omkring. Produktet trænger hurtigt ind i huden, og indeholder den rigtige mængde alkohol til at dræbe bakterier. Med en flot og klassisk emballage passer den perfekt ind med de andre Humdakin produkter i dit hjem.

Anvendelse: Gnid produktet ud i dine hænder indtil det tørrer. Vask ikke produktet af.

Uden parfume og duftfri.

Ingredienser: 60 % Alcohol Denat., Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
_____

Der er stor forskel på ren sprit og en håndrens. Det er to meget forskellige produkter, som også kan bruges forskelligt. Den nye hand cleansing gel fra Humdakin indeholder 60% alcohol, glycerin og ekstrakt af aloe vera. Deres valg af 60% alkohol er baseret på officielle studier fra mange organisationer, som erklærer, at et minimum af 60% alkohol er nok til at dræbe mange slags microorganismer, heriblandt corona-viruset.

Studier viser også, at den bedste måde at bekæmpe viruset på, er at vaske hænder korrekt med varm vand og sæbe. Dette er dog ikke altid muligt, for eksempel når man er ude. Det er derfor, Humdakin har lavet denne hand cleansing gel, som kan tages med på farten. Selvom pålidelige kilder siger, at 60% alkohol er nok til at dræbe viruset, er der andre faktorer som spiller en rolle ift. de desinficerende egenskaber produktet har. Det kan bla. være, hvordan man påfører og bruger produktet. Derfor vælger Humdakin ikke at markedsføre produktet som et middel, der dræber corona viruset, selvom den blev produceret på baggrund af de kriterier formidlet af officielle kilder.