Billede

ILIA - Primer-Serum - True Skin Radiant Priming Serum

499,00 DKK
| Optjen 499 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Ved at bygge bro mellem makeup og hudpleje gør ILIAs True Skin Radiant Priming Serum mere end blot at skabe en perfekt makeupbase. Ved hjælp af ingredienser som hibiscusekstrakt, aloe og beta-glucan hjælper primeren med at holde makeuppen på plads, fugte huden og lindre irritation, samtidig med at den beskytter mod skadelige miljømæssige faktorer, der kan forårsage tidlige ældningstegn. Ved påføring har serummet en opstrammende effekt, der reducerer synligheden af porer og fine linjer, samtidig med at huden beskyttes optimalt mod udtørring. Giver en silkeagtig og dejlig blød fornemmelse. Huden vil altid fremstå strålende og godt rustet til dit personlige look. Et look der holder længe.

Anvendelse: Ryst godt inden brug. Forbered først huden med 3-4 dråber True Skin Radiant Priming Serum efter fugtighedscreme og før makeup. Påfør med fingrene, som du ville gøre med serum og dup herefter huden. Bemærk den opstrammende effekt på huden, når primeren omdannes til en silkeagtig blød finish, der er berøringstør. Lad primeren virke 1-2 minutter, før du er klar til næste trin.

Indhold: 30 ml
97% naturlige ingredienser
83% økologiske ingredienser
Vegansk