Billede

ILIA - True Skin Serum Concealer SC 5 - Bayberry

298,00 DKK
| Optjen 298 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Bayberry er en let og ren silkeagtig serum concealer med medium dækning og hudplejende egenskaber. Farven er medium med kolde undertoner.

Den lette og cremede concealer giver medium dækning med en silkeagtig, serumlignende tekstur, der trænger helt problemfrit ind i huden. Beriget med stabiliseret C-vitamin og bark fra silke-akacie. True Skin Serum Concealer beskytter huden mod frie radikaler og miljøskader, samtidig med at den hjælper med at stabilisere og nære hudens overflade. Mastik, en harpiks fra et træ, der vokser på den græske ø Chios, giver en mat og fin effekt hele dagen. Føles nærmest vægtløs og reducerer øjeblikkeligt synligheden af mørke rande og pigmentpletter, hvilket giver en fantastisk og fejlfri udstråling.

Anvendelse: Forbered først huden med 3-4 dråber True Skin Radiant Priming Serum. Lad det tørre ned til en blød, berøringstør finish. Påfør 3 små klatter concealer under hvert øje og omkring de områder, hvor du gerne vil udjævne hudtonen. Blend nænsomt med ILIAs True Skin Complexion Brush. Afslut med at bruge en fingerspids til at duppe produktet helt ind i huden. Afslut med pudder.

Indhold: 5 ml
90 % naturlige ingredienser
28 % økologiske ingredienser
Vegansk & Cruelty Free