Billede

ILIA - True Skin Serum Foundation SF 8.5 - Bedarra

449,00 DKK
| Optjen 449 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

True Skin Serum Foundation komplimenterer din teint og udstråling ved hjælp af serum og er således lige dele hudpleje og farvekorrektion. Farven Bedarra er medium med gyldne undertoner.

Vægtløs, medium dækning der giver en silkeagtig finish, samtidig med at den tilfører næring med en kraftig blanding af planteaktive stoffer, der holder huden i topform. Aloe, hybenrose-, jojoba- og marulaolier dæmper irritationer og rødme og reducerer fine linjer. Produktet smelter ind i huden ved påføring og giver et mere jævnt og strålende udseende. Udjævner skønhedsfejl og minimerer synligheden af porer. Med andre ord: Huden ser frisk og uimodståelig ud.

Anvendelse: Forbered først huden med 3-4 dråber True Skin Radiant Priming Serum. Lad det tørre ned til en blød, berøringstør finish. Kom 1-2 tryk True Skin Serum Foundation ud på bagsiden af hånden. Påfør med True Skin Complexion Brush i lette bevægelser. Start i midten af ansigtet og arbejd dig udad. Afslut med at tage håndfladerne og trykke dem mod dit ansigt for at hjælpe med at glatte og smelte produktet yderligere ind i huden. Påfør derefter Multi-Stick med True Skin Complexion Brush langs kinderne. Som et sidste trin og for en fløjlsagtig finish, afsluttes med Ilias Soft Focus Finish Powder for det perfekte look.

Indhold: 30 ml
83 % naturlige ingredienser
24 % økologiske ingredienser
Vegansk & Cruelty Free