Billede

Innersense - Hårspray - I Create Waves

218,00 DKK
| Optjen 218 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

I FLOW WITH THE WAVES OF LIFE.

Skab smukke og håndterbare bølger i håret eller skab nyt liv i krøllet hår. Rig på mineraler og ametystkrystal. Denne unikke og fugtgivende spray med pink himalayasalt giver tekstur og volumen, mens aloe vera giver fugt der forhindrer spaltede spidser.

Virker godt til alle hårtyper.

Anvendelse: Tag en dyb indånding for indre ro. Lad egenskaberne fra ametystkrystallerne strømme gennem dig. Spray på fugtigt eller tørt hår. Massér spidserne for at give form til hårets naturlige bølger eller for at genoplive krøller. Lad produktet lufttørre og sæt håret som ønsket.

Vigtigste ingredienser:
Pink Himalayasalt — dette salt er lavet af klinkrystaller, der er udvundet fra områder tæt på Himalaya, ofte i Pakistan. Det får sin rosenrøde farve fra spormineraler i saltet, som magnesium, kalium og calcium. Denne form for salt blev dannet for mere end 250 millioner år siden, hvilket gør det til et af de ældste mineraler, man kender.
Aloe Vera — denne alsidige ingrediens giver håret ny styrke og en silkeagtig struktur. Aloe bringer fylde og håndtérbarhed til det fineste hår. Vi bruger aloe vera på grund af dets evne til at fugte og til at fastholde fugten i håret. Lavendel og Angelica – disse ingredienser kombineres grundet deres dejlige duft. I forbindelse med åndelig kærlighed stimulerer lavendel vores følelsesmæssige centre og omprogrammerer sindet, hvilket gør det til en af de primære essentielle olier til at fremme fred og berolige følelserne.
Ametystkrystal – er tilknyttet kronechakraet og forbinder os med indsigtsfulde og kærlige egenskaber. Den styrker fantasien og intuitionen og forbedrer tankeprocesserne. Den hjælper med at assimilere nye ideer og sætte tankerne i gang.

Indhold: 113 ml