Billede

Innersense - Priming Spray - Hair Love Prep Spray

218,00 DKK
| Optjen 218 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Forbered dit hår med mest mulig kærlighed. Få det optimale ud af din stil med denne multifunktionelle prep spray designet til at booste virkningen af Innersense Organic Beauty-stylingprodukter. Baobab- og angelicarod forbereder håret på varme-, UV- og miljøeksponering, mens B-vitamin og risprotein udvider hårstrået, ved at fylde hvert enkelt hår fra rod til spids med indvendig fugt for øjeblikkeligt tykkere og mere fyldigt hår. En letanvendelig pre-styling spray, der sætter fundamentet for perfekt styling. Kan anvendes til alle typer af hår.

Anvendelse: Tag en dyb indånding og ret fokus på stylingen. Red håret igennem i våd tilstand og spray Hair Love ind i sektioner. Følg op med Innersense Organic Beauty-produkter og sæt dit hår med masser af kærlighed. For ekstra volumen og fylde kan du føntørre håret glat.

Vigtigste ingredienser:
Baobab — Genopbygger og plejer ved varmepåvirkning, UV-stråling og miljøeksponering.
Angelicarod — Angelica vokser i tempererede regioner som Vesteuropa, Himalaya og Sibirien. Angelica fungerer som en anti-inflammatorisk og antimikrobiel ingrediens. Velegnet til at øge cirkulationen i hovedbunden, hvilket betyder sundere hår. Nærer håret til regenerering af beskadigede hårceller.
Risprotein — giver naturlig glans og fremhæver hårfarven, øger hårets evne til at binde fugt, øger fleksibiliteten og slidstyrken. Disse blødgørende ingredienser tilfører glans ved at fugte og beskytte hovedbunden, håret og huden.
B-Vitamin — B står for biotin. B-Vitamin hjælper med at tilføre ilt og næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene. Gendanner glans, forbedrer styrken - særligt hårstrået.
Ametystkrystal — forbundet med kronchakraet, der forbinder os med dets indsigtsfulde og kærlige egenskaber. Styrker fantasien og intuitionen og samler tankerne. Det hjælper med at assimilere nye ideer.

Indhold: 198 ml