Billede

Innersense - Shampoo - Color Awakening Hairbath

218,00 DKK
| Optjen 218 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

I AM HEALTHY AND VIBRANT.

Denne skønne shampoo giver nyt liv til farvet og behandlet hår. Beskytter farverne og renser nænsomt. Udarbejdet med kokos- og græskarkerneolier, sheasmør og andre blødgørende planteingredienser, der forbedrer og beskytter farven. Giver naturligt rent, sundt og strålende hår uden udtørring.

Anvendelse: Mæt håret grundigt med vand. Tag en dyb indånding for indre ro. Start med at komme en lille mængde hairbath ud i hænderne og skum det lidt op. Kom skummet i hår og hovedbund med fingerspidserne. Massér nænsomt. Skyl derefter grundigt. Gentag om nødvendigt og følg op med Color Radiance Daily Conditioner.

Vigtigste ingredienser:
Kokos og risklid — en blid (og blødgørende) sammensætning, udvundet af kokosnød, risklid og avokadoolier, der giver en meget mild, sulfatfri rens.
Græskarkerneolie — en perfekt ingrediens til håret. Skaber harmoni og giver en herlig topnote. Kombinationen giver en terapeutisk oplevelse, øger blodcirkulationen og frigiver spændinger og vemod.
Rooibos te — indeholder 50 gange flere antioxidanter end grøn te og bidrager med helende kræfter og anti-aging egenskaber.
Tranebærfrøolie — leverer en lækker, blødgørende og fugtgivende egenskab og er med til at beskytte hovedbund, hår og hud.

Indhold: 295 ml