Billede

Innersense - Shampoo - Hydrating Cream Hairbath

218,00 DKK
| Optjen 218 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

I AM IN HARMONY WITH THE FLOW OF LIFE.

Giv fugt og styrke et kraftigt boost med denne cremede shampoo. Essentielle olier fra salvie og tamanu hjælper med at afbalancere og give en sund hovedbund, mens nærende, blødgørende midler giver blødt og glat hår fra rod til spids. Fugter effektivt i dybden, mens håret efterlades let og luftigt.

Bedst til tykt, groft og tørstigt hår.

Anvendelse: Mæt håret grundigt med vand. Tag en dyb indånding for indre ro. Start med at komme en lille mængde hairbath ud i hænderne og skum det lidt op. Kom skummet i hår og hovedbund med fingerspidserne. Massér nænsomt. Skyl derefter grundigt. Gentag om nødvendigt og følg op med Hydrating Cream Conditioner.

Vigtigste ingredienser:
Kokos – giver en meget mild og sulfatfri rens. Udvundet af fedtsyrerne i kokosolie. Det er et mildt rensemiddel og fungerer også som blødgøringsmiddel. Har en skummende effekt og reducerer statisk elektricitet uden at fjerne naturlige olier fra håret.
Sheasmør – et naturligt fedtstof fremstillet af frugten fra det afrikanske karitetræ. Sheasmør virker som en intens fugtighedscreme med fedtstoffer og andre næringsstoffer og er en ideel ingrediens til opbygning og bevarelse af fugt i håret.
Tamanuolie – indeholder masser af essentielle fedtsyrer og næringsstoffer til at genopbygge, styrke og beskytte. Er også ganske let og trænger hurtigt ind i hår og hovedbund uden at skabe plamager eller tynge håret ned. Rig på næringsstoffer, A-, B-, D- og E-vitamin, proteiner og aminosyrer.
Essentielle olier af salvie og vanilje giver en rolig og afslappende ceremoniel oplevelse.

Indhold: 295 ml