Billede

Innersense - Shampoo - Pure Harmony Hairbath

218,00 DKK
| Optjen 218 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

MY LIFE IS FULL AND IN PERFECT BALANCE.

Giv fugt til håret med en mild og rensende shampoo, der passer til fint til mellemfyldigt hår. Fremstillet af ekstrakter fra aloe, græskarkerner, sheasmør samt kokosnøddeolier, der renser og nærer, mens appelsinblomstolie giver en herlig duft med et strejf af godt humør. Skaber balance i håret, efterlader det sundt og fyldigt uden udtørring.

Bedst til fint til medium hår.

Anvendelse: Mæt håret grundigt med vand. Tag en dyb indånding for indre ro. Start med at komme en lille mængde hairbath ud i hænderne og skum det lidt op. Kom skummet i hår og hovedbund med fingerspidserne. Massér nænsomt. Skyl derefter grundigt. Gentag om nødvendigt og følg op med Pure Inspiration Daily Conditioner.

Vigtigste ingredienser:
Kokos og risklid —en blid (og blødgørende) sammensætning, udvundet af kokosnød, risklid og avokadoolier, der giver en meget mild, sulfatfri rens.
Græskarkerneolie — en perfekt ingrediens til håret, skaber harmoni og giver en herlig topnote. Kombinationen giver en terapeutisk oplevelse, øger blodcirkulationen og frigiver spændinger og vemod.
Grøn te — rig på antioxidanter, er en “mirakel te”, der har potente, helbredende kræfter og anti-aging egenskaber.
Tranebærfrøolie — virker blødgørende, fugtgivende og beskyttende for hovedbund, hår og hud.

Indhold: 295 ml