Billede

Innersense - Styling Gel - I Create Hold

208,00 DKK
| Optjen 208 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

I CREATE MY OWN REALITY WITH POWERFUL THOUGHTS.

Få kontrol og et holdbart look fra rod til spids med denne stylinggel sammensat med økologisk certificeret honning, der fungerer som naturlig harpiks og rooibos te med antioxidant effekt. Nælde giver utrolig glans og kraftigt hold.

Bedst til medium til tykt hår.

Anvendelse: Tag en dyb indånding for indre ro. Fordel jævnt i fugtigt hår. Brug fingerspidserne til at arbejde produktet ind fra rod til spids. Føntør eller frottér og sæt håret som ønsket. Ved korthårsfrisurer anvendes en mængde på størrelse med en tokrone, som fordeles jævnt i håret med fingerspidserne. Sæt håret som du vil, skab struktur og giv håret karakter.

Vigtigste ingredienser:
Honning —er et fremragende fugtmiddel, der gavner både hår og hud. Honning fungerer også som et anti-irriterende middel, hvilket gør det ideelt til sensitiv hårbund og hud. Ydermere giver honning et bedre hold, når du styler håret. Ris- og hvedeaminosyrer — blødgørende middel, der bringer glans til hår og hud.
Aloe — denne alsidige ingrediens giver håret ny styrke og en silkeagtig struktur. Aloe bringer fylde og håndtérbarhed til det fineste hår.
Rooibos te — indeholder 50 gange flere antioxidanter end grøn te - bidrager med helende kræfter og anti-aging egenskaber

Indhold: 295 ml